Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
-
LOGOUT
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoundRobin
aktív tag
válasz
_Soma77_
üzenetére
simán lehet a nand is sz.r. valszeg ezért hal bele egy csomó gép az update-be szép kis USB-s ikont hagyva maga után.
Annak oka valószinűleg az, hogy a tab-ok nem azonos firmware-rel kerültek ki és van köztük olyan, amit nem kellene frissiteni, mégis megtörténik. Az első ota tartalmaz droidboot és boot update-et, csak éppen ezek az update-ek elég öregecskék. Egyes gépeken gyak. felülflasheli a régi update az új, működőképeset. Aztán meg, egyszerűen nem indulnak a tabok.
-
tiki
tag
válasz
_Soma77_
üzenetére
Egyébként ez , akkor válik érdekesebbé , amikor fogy a hely , és pedig nem lett rátéve a gépre semmi.Tehát fogy a memóriának azon része ami még használható.Egyébként én abban teljesen biztos vagyok, hogy full egyforma eyste img , most vegyük a tiédet , amit mindenki feltesz ugyebár.Mindenki új partíció , és csak a te lehúzott mentéseid mennének mindenki gépére, tehát nem a saját elmentett rendszerük.Tuti , hogy nem egyforma szabadon felhasználható tárhelyet kapnának .Én pont ezt figyeltem , hogy sosem láttam , azt , hogy totál egyforma lenne mindenkié , aki megcsinálta .Viszont ehhez persze az kellene , hogy egyforma rendszer lenne , de ez szerintem már mindenkinél más , és más, ezért nehezebb eldönteni , hogy kinek ennyi , kinek annyi , és miért.Ezzel kilehetne szűrni , hogy kinek milyen állapotban van a nandja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- Jegelve - Eladó iPad Mini (2024) Wifi +eSim Cellular 256GB
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3604
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Logitech Lift for MAC ergonomikus egér
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő