Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abel
tag
válasz
_Soma77_
üzenetére
Teljes siker, bár nem volt zökkenőmentes.
Elsőre a flash tool frissítette az ifwi.bin-t, újraindította a tabot, aztán úgy maradt droidtool-ban és nem csinált semmit. Vagy tíz perc nyomkodás után végre sikerült rávennem, hogy a gép újra felismerje, onnan már simán ment minden. A system tar-ozása helyett mondjuk én csináltam egy CWM backupot, a flash tools-os móka után pedig azt raktam vissza. Így szerintem egyszerűbb, ha valaki frissíteni akarja a leírást.
Ami egy nagyon egyszerű mod-hoz kell még:
- ifwi.bin integrálása az image-be (az utolsó 36 byte lehet a gond, ha az vmi checksum akkor nem fog menni)
- system.img-t készíteni egy gyári rom-ból - ez nem probléma, az orosz fórumban talált rom-okat is így készítették, legrosszabb esetben meg kell kérdezni őketÚjból gratutálok, és köszi mindent, ha lesz egy kis időm a napokban akkor szívesen segítek kísérletezni.
-
válasz
_Soma77_
üzenetére
Nagyon nagy
nektek srácok! 
Egy kérdés: működésben, sebességben, megbízhatóságban a 4.2-es teclast rom milyen a gyári 4.4-es kitkat-hez képest? Mármint ha van tapasztalat, és tegyük fel, sikerül megoldani a wifit is?
Mert több előnye lenne számomra jelen esetben a régi rendszernek, kezdve a programok áthelyezésétől a külső kártyára, egész addig, hogy elfutna rajta a kedvenc böngészőm flashtámogatással (talán). -
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Ingyen és modern rendszerekre szánva tér vissza az Unreal Tournament 2004
- Autós topik
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- MILC felhasználók szakmai topikja
- World of Tanks - MMO
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3871, 100% Akkumulátor
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
) és ezt a linket nem értem:
nektek srácok!