Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: A végtelenbe...
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
-
LOGOUT
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
_Soma77_
üzenetére
hm...ez érdekes, ilyen még nem volt. a teclast-os rom-nak az ismertető jelei: nincs hang (semmilyen), nem megy a töltés-visszajelzés (semmilyen), nincs wifi (semmilyen) és a front kamerára váltás azonnali csontra-fagyást okoz. Ehhez képest ha jól értem, nálad csak töltés visszajelzés nincs?

Pontatlan voltam. Hang, töltés visszajelzés nincs, front kamera csontra fagy. Wifi van.Esetleg próbáld meg még egyszer visszatenni a mmcblkp0boot0 és mmcblkp0boot1 partíciókat, majd nyomj egy factory reset-et CWM-ből. Ha ezek után sincs töltés visszajlezés, akkor nyomozunk tovább...de addig is
Ez megvolt, írtam. Először a v3 flash előtt futtattam. Mivel nem lett jó utána meg a v3 flash után még egyszer és factory reset is volt.Holnap megnézem majd amit írtál. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- MacSzerez.com / iPad Air M2 11" / 6. generáció / Wifi / 128GB / Asztro / Garancia!
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Lenovo TAB M11 tablet
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 8/256GB / 12 hónap jótállással!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 5G /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia /
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi