Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
Megjegyzés az egész slamasztikához (csak a tiedre válaszoltam, bocsi, illetve támogatandó a hsz-ed):
Kínába gariztatott telefonommal sosem volt gond furcsamód, hogy ezt meg azt szoftveresen változtattam... ha hardveres a hiba nem kötekedtek, jött a csere (mivel egyértelműen a gyártási fegyelem a hibás vagy valami átcsúszott selejt). Persze az utóbbi időben kissé kevésbé lelkesek a kínai webshopok, de még mindig jobb ott a gariztatás, mint itthon. *Igen írják, hogy a szoftverpiszka az garibukó, de nem kötik az ebet a karóhoz, főleg ha nem ROM csere a sztori...
Ha már "magyar mentalitás" (ocsmány szókapcsolat)-ról van szó, akkor a racionalitásnál maradva a garit illik megadni, ha olyan hiba miatt kell igény bevenni, amit nem mi okoztunk.
Kínai eladó még sosem mondta nekem, hogy a digitizer azért felejtett el érzékelni mert rootoltam a kütyüt
//A root meg mélyebb funkcionalitás-kihasználáshoz (pl notiled helyett a kapacitív gomb háttérvilágítás jelezzen, csak mint kézenfekvő példa) kell és köze nincs a kalózkodáshoz//
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple iPhone 17 - alap
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Xbox Series X|S
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- Tolino Vision 4 HD Ebook olvasó Háttérvilágítás, wifi,8 GB, 6"
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- Apple Ipad 4 - GSM - Cellular - Silver
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest