- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
Megjegyzés az egész slamasztikához (csak a tiedre válaszoltam, bocsi, illetve támogatandó a hsz-ed):
Kínába gariztatott telefonommal sosem volt gond furcsamód, hogy ezt meg azt szoftveresen változtattam... ha hardveres a hiba nem kötekedtek, jött a csere (mivel egyértelműen a gyártási fegyelem a hibás vagy valami átcsúszott selejt). Persze az utóbbi időben kissé kevésbé lelkesek a kínai webshopok, de még mindig jobb ott a gariztatás, mint itthon. *Igen írják, hogy a szoftverpiszka az garibukó, de nem kötik az ebet a karóhoz, főleg ha nem ROM csere a sztori...
Ha már "magyar mentalitás" (ocsmány szókapcsolat)-ról van szó, akkor a racionalitásnál maradva a garit illik megadni, ha olyan hiba miatt kell igény bevenni, amit nem mi okoztunk.
Kínai eladó még sosem mondta nekem, hogy a digitizer azért felejtett el érzékelni mert rootoltam a kütyüt
//A root meg mélyebb funkcionalitás-kihasználáshoz (pl notiled helyett a kapacitív gomb háttérvilágítás jelezzen, csak mint kézenfekvő példa) kell és köze nincs a kalózkodáshoz//
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- iPad 10th gen (2022) - Silver - 64GB - WiFi - BONTATLAN
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged