Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beat 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
-
LOGOUT
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoundRobin
aktív tag
Megcsináltam _Soma77_ "Partíciós tábla generátor v2" munkafüzetét Google dokumentumban, elérhető ITT.
Androidhoz illik legealább egy Google fiók, s akkor már van Google Drive (leánykori nevén Google Docs) is, azaz használhatók a Google dokumentumok.Köszönöm!
Aranyos vagy, hogy igy népművelsz engem, de a google attól még csak egy kémgép marad amit én aj övőben is kerülni fogok, az android és a google drive is azért elég jól elvan nálam úgy, hogy mit sem tudnak egymásról, a particiós kiosztást pedig meg tudom oldani magamnak. -
_Soma77_
tag
Egy észrevétel: A data hossza nem fix érték, hanem egy formula kell hogy legyen: " -s $calc($lba_end-16384) -t data -u 80868086-8086-8086-8086-00000000000" különben nem lesz jó.
A /data mindig a maradék a lemezen, ezért kell a formula!
A tábla most 8000MB-ből számolja ki az /data hosszát, de ez nem jó, csak még nem volt időm kikorrigálni pontosan.
Egyébként szuper! Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% Akkumulátor
- Urvolax vezeték nélküli tolatókamera és kijelző / 12 hó jótállás
- Zalman S3 Black modern, letisztult szèpsèg
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest