Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
-
LOGOUT
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
durmi_88
csendes tag
válasz
_Soma77_ #616 üzenetére
Persze, szívesen.
A driver: [link]Ez alapján feltettem és beállítottam.
Minden drivert feltettem, amit te osztottál meg, az IntelAndroidDrvSetup-ból az 1.15-ös volt nálam a nyerő. Ezt Windows 7 kompatibilisen kellett futtatnom.ű
A flashtool-nak kb 30-szor álltam neki.Tehát:
USB hibakeresést engedélyeztem természetesen.
Kicsomagoltam mindent, amit letöltöttem tőled.
Egy mappába minden bele, a C meghajtó gyökerébe. Ékezetek nélküli könyvtár kellett hozzá.
Utána megcsináltam mindent, amit szentes leírt az első pontban, nekem minden fájl megvolt utána.Utána jött a flashtool. Az iSoc USB driver nem lett feltéve, és ez okozta a problémát nálam.
Betallóztam a flash.xml-t, ezután írtam nektek, mert megakadtam. Ki kellett szednem még a<command>
<string>sleep</string>
<timeout>25000</timeout>
<retry>2</retry>
<description>Sleep 25 seconds</description>
<mandatory>1</mandatory>
</command>sorokat belőle, mert egyszer ebbe is beleugrottam.
Mikor végigment a Flash, és 100%-ot adott, kihúztam az USB-t, kikapcsoltam aztán vissza és megvártam, hogy betöltsön a Teclast ROM. Újra USB hibakeresést engedélyezni kellett, újra Launcherrel CWM indítás, format/system is volt, újra rátalált az Adb Shell és beírtam mindazt, ami a leírásban található. Megvolt a factory reset is, és újraindítottam a tabot.
Betöltött a Tab és azóta újra a belakás folyamata van.
Nagyjából ennyi volt amúgy
Remélem tudtam segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- GTA V
- Elite: Dangerous
- Battlefield 6
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest