Aktív témák

• Earl_Muttley

őstag

Erről most tényleg nem tehetek. Most itt tényleg nem csináltam semmit. Csak apámmal beszéltem telefonon... És ennyi bőven is elég volt. Fater! Azért ez a mai húzásod bőven az övön aluli és a gusztustalan közé esik valahova fél úton. Azért amikor velem kifizettetted múltkor a laptopomba az alkatrészt, míg a "nevelt lányodnak", aki nem mellesleg önellátó, és 21 éves-lenyeltél volna 25 rongy bukót. Már a kocsit is elég szépen elengedted, mert hogy részletekben adja a pénzt. Aztán ráköltéssel mindennel kevesebbet kérsz érte mint amibe van. Nekem meg mindig butított gépeket adtál, mert "elég az neked", pedig becsületesen cseréltünk mindig. Mondjuk itt nem a pénz számít, hanem az hogy érzékelteted velem: neked már mindegy, te mást választottál. Hidd el, okkal tettem. 3 hónapra rá, hogy elmentünk már kapcsolatban voltál-és elkezdtél szarni a világ többi részére. a saját szüleidre, mindenre. Aztán jött a műtét, megváltoztál egy darabig de megint a régi vagy, akitől anno elköltöztünk. Csak amit művelsz, az senkinek se jó. Nem véletlen nem hívnak már magukhoz nagyfaterék se. Ott is eljátszottad a magad kis játékait. Azt tudom hogy nem fogsz változni. Majd ha magadra maradsz akkor talán, de már az is késő lesz neked... Amit elbasztál, azzal már nagyon nem lehet mit kezdeni!

1-2 embert meg tényleg nem értek. Szarnak a másikra, eltűnnek, mintha meg lennének sértődve. Aztán amikor az ember a lehető legőszintébben megkérdezi-velem van-e a baj?-, akkor meg nem jön válasz. Mindenesetre élmény vagy. Csak akkor miért vallod magad barátnak? Remélem egyszer a gépen kívül is szembe jössz. Csak beszélgetni-mint amikor még "ráértél"... És nem is az bánt hogy leszarsz, mert az ellenkező nemhez vonzódom (vonzódnék, de nagyon beszélgetni se merek), hanem az hogy megnyíltam, meséltem minden rosszról ami történt, megértetted- még segítettél is. Amikor gázban voltál, én meg épp tudtam jókat mondani, akkor megkaptam hogy "csomó nőnél és habi barátnál többet érsz tesó" (a tesózásért hiába szólok, de inkább hallgatnám...), csak ezt azzal érezteted hogy amikor Bp-n jársz, ami elég gyakori amúgy, oda sem csörgetsz az emberre hogy "ráérsz baszod?". A majd összehozzuk c. nótával meg tele van a pince, a padlás, és mellékesen a faszom is...

Az emberek nagy részében azt nem vagyok képes megérteni, mire jó ez az állandó ködölés, hazudozás? Ha megmondjátok az igazat-hamarabb szabadultok. A szavaknak igenis van következményünk. Nem véletlen mondják valakire azt hogy igaz ember.

Borzalmasan nehéz nap a mai, még tart mert alvás ebből nem lesz szerintem. Időm mint a tenger, délután 3-ig semmi dolgom. Pár embernek most mondanék név szerint köszönetet, mert fateron kívül még mások is odatettek, de már nem is számolom. Mert annak nem lenne túl sok értelme. Én nem vagyok hibátlan, tudom is magamról. Csak akik állandóan a hibákat róják fel, azok csak azt érik el hogy a kevés jóval se fogok törődni. Azt remélem, hogy a benti évem nyugodt lesz legalább...

Mára megpróbálok ennyiben maradni-pedig tudnám még fosni a szót, nem is keveset. Miközben írtam, szólt a zene, [ezt] hallgattam. Ez legalább megnyugtat, és egyben el is gondolkodtat.

===2014.08.26-01:50===

Aktív témák