Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Integra
üzenetére
"mindig megveszed majd az újat belőle, annyira leszoktat a gondolkodásról, hogy eszedbe sem jut, hogy van több és jobb"
Használtam a 3GS után egy évig a Nexust, utána váltottam vissza. Később kipróbáltam a WP-t is, de maradtam inkább egy jóval elavultabb almás cuccnál. Amúgy a tévéről is ezt mondták, aztán a számítógépes játékokról is, az annyira nagymamás érvrendszer.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
"inkább nem is akarsz váltani, mert félsz, hogy nem fogsz boldogulni nélküle. "
Ez pozitív, nem? Mármint elvileg azt mutatja, hogy milyen jól használható a készülék.
"mindig megveszed majd az újat belőle"
3GS-sel kezdtem, az sem volt már akkor új, aztán jó hosszú kihagyás után i4 (bőven kifutott termék volt már), amit idén cseréltem le egy 5s-re (de csak mert anyagilag jól ki tudtam szállni a régiből (meg eladtam az újhoz ajándékba kapott tabletet), + szerződéshosszabbítás, így a végén kijött 100 EUR alá. A hatosok meg annyira nem érdekelnek, hogy csuda, az okosórás vergődést meg már az Androidnál is érdeklődve figyeltem, és egyszerűen nem értem, hova akarnak vele eljutni, de sok sikert ahhoz, hogy ebből csinálják meg a következő must-have kütyüt.

Tabletből meg van itthon mindhárom platfrom, szóval hiába nem cserélném le az ios-t másik telefonra, beleragadva azért nem vagyok. Az asztali windows-ba, na, abba igen, abból az istennek nem tudnék kimászni semmilyen irányba.
p
-
válasz
Integra
üzenetére
azért szerencsére még nem olyan világban élünk, ahol az androidtól kell tanulni az alapvető logikai műveleteket és gondolkodást, míg aki applet vesz, az meg hülye marad/lesz. aki nem használj aki az egyes rendszerek egyedi feature-jeit annak tök mindegy milyen telefonja van, ugyan úgy működik számára mind a kettő: hívás, sms, fényképezés, net, appok letöltése.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, MS4022
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)