Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• parandroid

félisten

válasz emvy #60727 üzenetére

Mivel elég régóta voltam már itt online, illetve a megszokott bejelentkezős gépemet eladtuk, így Péter felhasználónevét fogom most használni, mert elfelejtettem a bejelentkezési adataimat. :)

Amit írtál, azok jó érvek mind a bébiszitter, mind a bölcsi mellett. A bölcsi mellett még annyi szól, hogy a gyermek sokkal jobban fejlődik mozgásilag és verbálisan is, és a jövőre vonatkozóan emiatt könnyebb az óvodába szoktatás is, mivel ismeri a csoportos együttélés szabályait, menetét.

A bölcsődében szerintem a gyermek addig van, ameddig szeretnéd. Nálunk nincs fix idő arra, hogy mikor hozod és viszed a gyermeket. Tehát délelőtt 10-től délután 2-ig is ott lehet, ha te úgy szeretnéd. Régebben voltak félnapos helyeink is, most már idén ilyen nincs. Akkor a szülők részarányosan fizették a bölcsődei férőhely árát.
    A bölcsődei havi díj is érdekes lehet, intézményenként változó. Nálunk 248 eur egy havi díj, és ebben benne foglaltatik a napi min. háromszori étkezés (ált. Bio étkek, sok gyümölcs és zöldség) és pelenka és a pelenkázás tartozékai (krém, popsitörlő) minden mennyiségben. A szülő nálunk gyakoralatilag csak a gyerek ruháit és ágyneműjét hozza.

Természetesen ez tartományonként és fenntartóként változik.

Új hozzászólás Aktív témák