Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tildy

nagyúr

válasz Integra #51247 üzenetére

Valahol ertheto, hogy kismillio Kovacs Istvan utan, mondjuk valaki Kovacs Darren-t akarjon mondjuk adni ( egyebkent ez sincs benne az utonevkonyvben), mert valahogy , valamivel egyedive akarja ugye tenni, egyszerubb "azonositani".

Nalunk anno 3 Attila, 2 Ildiko is volt, raadasul nem egyszer egy helyen ultunk suliban, hat persze, hogy ha nevunkon szolitottaka masik is odafigyelt...

Szoval en ertem , miert akar valaki egyedi nevet, de valahol a jo izles hatarain belul kene maradnia a nevvalasztasoknak .

Most pl bekerult az utonevkonyvbe az Amondó meg a Késav , ami folyamatosan viccek targya lesz ( Amondo vagyok, Kensav.) , mig pl.a Darren, a Pedro, a Noah siman nincs benne.

nem értem az olyat se, aki lánynak Hedvig, fiúnak meg Jácint nevet ad, a többi cifra szarról nem is beszélve

Pohar: en meg teged nem ertelek. A Jacint szerintem nagyon szep ferfinev, bar nem tul gyakori ( Juhasz Jacint neve ugrik be igy elsore) . A Hedviggel sincs semmi gond.

(Tudnek en is ilyen neveket mondani amit nem ertek, csak tul sokan viselik itt a topikban is. Ki lehet kergetni azzal a nevvel a vilagbol, bar imadom a sracokat ugy egyebkent:D )

Új hozzászólás Aktív témák