- Meggyi001: Kuponok....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Ja, az megvan, hogy lockolt képernyőről nem lehet hívást elutasítani? A szokásos almás arroganciával aki fel meri tenni az adekvát 'éseztmostígyhogy' kérdést, annak elmagyarázzák, hogy ez nem bug, hanem fícsör, és hogy ezt úgy kell csinálni, hogy kétszer megnyomod a bekapcsológombot, az elsőnél némítja a csörgést, a másodiknál elutasítja, és ez így normális, és a userek akarták így - tiszta orbánisztán, komolyan mondom. De legalább az új frissítéssel az alap keresővel már ismét lehet alapból nemcsak a készüléken, de interneten is keresni, nem kell előbb elnyomni a készüléken keresést, és csak utána. De egyébként összességében én is elégedett vagyok az almával. Ezzel együtt egy új Nexus 7-tel asszem meglepem magam karácsonyra, az a képernyőfelbontás azzal a hardverrel valami beteg módon durva.
p
-
Tim82
félisten
Megnéztem iPad Mini-n, csak időpont-alapon működik.
Mawyx: nekem nem volt túl sok kép rajta (200 fotó talán?), sajnos nálam nem ezen múlt a lassúság. Valószínűleg minden CM frissítés után kellett volna rányomnom egy wipe-ot a telefonra egészségügyi okokból
, de ehhez végül is túl kényelmes vagyok.
Nemtom, én barátnőmmel emailben kommunikálok napközben, ha nagy néha hazamegy a szüleit meglátogatni vidékre, akkor Skype, meg van egy-két ember, akivel Viberen beszélek. Meg ugye a PH!-s fórumtársakkal (meg jó pár ex-kollégával) való sörözések FB-chat-en kerülnek egyeztetésre. (Kukac meglehetősen realtime-ban szokta ott nyomni.
) Ezeket meg egy okostelefonnal tök jól meg tudom oldani, + a Skype és a Viber nálam is telefonhívás alternatíva.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Linux kezdőknek
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Torrent meghívó kunyeráló
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- ASUS ROG Ally
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest