Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- [K2]: AnyDesk átverés
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
De az tokjo, hogy reggel fel hettol van. 10es munkakezdessel siman beleferne nekem

Ha van zuhanyzasi lehetoseg is, az popec. Nomeg ha szauna. Reggeli sport+ szauna utan total kitisztul az ember agya , felporog

Tiv: en is eszrevettem ezt. Emlekszel, mennyire nem szerettem, mikor hasonloakat az orrunk ala dorgoltel? Pedig neked volt igazad, es ez kinntrol szintisztan latszik. LAtszik, hogya burokracia es minden ugyintezes szint emindenutt keresztbe tesz neked, ha bemesz 8ra az orvoshoz is pl, jo ha 11-re sorra kerulsz sok helyen ( idopont?!) , es meg sorolhatnam. Mintha direkt azert lenne a posta , a tb ellatasi rendszer, az okmanyirodak, a hivatalok, hogy teged direkt szivasson . Na ez a szivatas nem tetszik. Nagyon nem. Szoval megertem en Dylent, hogy ido kell hozza, mert ismerem a szitut, viszont ezt az "ugyet kell intezni" mentalitast szinte sehol mashol nem lattam, talan pont a fentiek miatt.Valahol nagyon nagyon jo, hogy MINDENT el tudok intezni abban az egy oraban, amig ebedszunetem van, vagy este otthonrol. Nem tudom mas miket csinal, nekem leginkabb postara jarkalas szokott lenni (napkozben), illetve este bevasarlas majd vacsora , duma esmmel, netezes, ez az amaz . Sport es varosnezes hetvegen van. Bankban 1.5 ev alatt 2-szer voltam. Egyszer most, mert a rossz iranyitoszam maitt nem akartak kikuldenia bankkartyam, egyebkent az is postan jon, meg egyszer, mikor 1000 font feletti kivetunk volt. Nem tudom mas mit csinal meg hetvegen napkozben, en ezeket szoktam.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Sweet.tv - internetes TV
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Elemlámpa, zseblámpa
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Gamer PC - R7 5800X, RTX 3070 és 16gb RAM + GARANCIA
- Gamer Pc - Ryzen 7 3800X, RTX 3060ti, 16gb RAM
- Acer Nitro 5 Gamer Laptop - 15,6 FHD IPS 144hz/ i7 10750H/ 32GB RAM/ RTX 3050Ti/1,5TB SSD
- Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Samsung Odyssey G9 49" Oled 240Hz G-Sync, FreeSync VRR Gamer monitor Eladó
- Nuki Smart KeyPad 1 okos zár kiegészítő
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest