- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sziku69: Szólánc.
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fokukac #36717 üzenetére
én is ezen a véleményen vagyok, sosem kellene iphone
most lett csereérett a htc desire telefonom, de alig-alig találtam a helyére másikat. a nagy álom nexus 4 itthon szintén rettenetesen túlárazott, és a htc 8x-ért sem akartam kifizetni majdnem 100k-t.
így végül racionális megoldásként választottam a htc desire x-et 10k + 12*1300 ft-ért
aztán ha hazajön unokatesóm a nyár folyamán az usából, vagy valamelyik ph-s kolléga addig, akkor még 40k-ért simán továbbadhatom a telót, így már alig kell ráfizetni a google készülékére
más:
már nem emlékszem melyik topikban volt felháborodva egy kedves kollega azon, hogy a kormány tönkretette a magyar termelőket. vettem a vásárcsarnokban epret, külföldit (780 huf/kg) és magyar termelőit (1680 huf/kg), kíváncsi vagyok, hogy a kormány a hibás, vagy az, hogy az eladási ár nincsen összhangban a kínált minőséggelmost nincs kedvem megkóstolni, de később leírom a tapasztalatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch 2
- iPhone topik
- Windows 11
- Nintendo Switch
- Hálózati / IP kamera
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest