Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
kételkedem
addikt
válasz
lujó55
üzenetére
A poroszlói őstermelő tavaly kb dupla annyiért árulta a portékáját, mint amennyiért boltban számlával, áfával meg lehet venni!

réz - még sosem főztem benne, szerintem lekvár és pálinka főzésén kívül máshoz nem szükséges. Elég drága, évi néhány alkalomra nem éri meg.
rozsdamentes - nem rossz, arra vigyázz, hogy ne alufólia vastagságú legyen. Amelyik megfogva szinte súlytalan, az nem egyenletesen fog melegedni, könnyen odakapódik a kaja. Tisztítása egyszerű, nem pattan le a zománc, ha leejted.
öntöttvas - benne van az anyag, nem törik, nem pattan le a zománc, egyenletesen melegszik a kaja, viszont a tisztítása nem egyszerű, drága.
zománcozott - szintén ügyelni kell rá, hogy ne valami papír pléh legyen zománcozva! Több zománcos bográcsunk is van, a vendégek száma dönti el, melyik méretűt használom. Egy kis odafigyeléssel évtizedekig szolgál. Érdemes fonott kosárban, szakajtóban tartani és óvni kell a zománcot, nehogy lepattanjon. Nekem ez vált be.
-
Lortech
addikt
válasz
lujó55
üzenetére
Én a 2/3-nak vagyok a híve, és minél vastagabb, masszívabb, annál jobb, kevésbé érzékeny a kaja a tűzhely változásaira, kevésbé ragad le.
Rozsdamentes a legegyszerűbb, a vasat kezelgetni kell, jól kitisztítani és kizsírozva eltenni, ne rozsdásodjon.
Érdekes, hogy azt írod, drága az öntöttvas, szerintem egy jó minőségű és megfelelően vastag rozsdamentes legalább a duplája.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 11
- Villanyszerelés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest