Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #2338 üzenetére
Én tényleg azt hittem, hogy ide szórakozni, beszélgetni járnak az emberek, elvonatkoztatni a szürke mindennapoktól, de tévedtem. Nem először s nem is utoljára. Sajnálom, ha ezt nem lehet megérteni.
Alapvetően azt nem érted meg, illetve inkább csak nem érzed át, hogy azért nem megy most a topikban a beszélgetés és szórakozás, azért vetődik fel újra és újra a "politika", mert az emberek alapvető biztonságérzete és bizalma rendült meg, ezúttal nem egyéni felismerésként, hanem tömegesen - most először nem csak az aktuális kormányban/rendszerben, hanem a magyar államban, annak intézményeiben, az ún. itthoni "demokráciában" stb. (Meglátásom szerint ezt eddig egy garnitúrának sem sikerült ilyen sikeresen elérnie, még Gyurcsánynak sem az elhíresült (khm...) őszödi beszéddel.)
Ha már én is azon gondolkodom, hogy le kellene innen lépni, mert olyan szinten élhetetlenné válik lassan az ország, hogy ide nem akarnék családot alapítani/gyereket vállalni (ráadásul ez nekem lassan aktuálissá válik), akkor itt rohadt nagy gáz van. (Ha egyedül lennék, meglepő módon kevésbé zavarna ez az egész shit.)
A gúnyom/iróniám pedig nem a személyed ellen szól, hanem az álláspontod ellen, amiből ezt a fent említett átérzést hiányoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Autós topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Tippmix
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC - RTX 3070, Ryzen 5 5600X, 16gb RAM
- DELL G5 25 5587 Gamer notebook
- Lenovo ThinkPad T14s Gen3 : i5-1240P/16GB/256GB NVMe SSD/14"FHD IPS, Matt/Win 11Pro
- ALKALMI ÁRON! - Vadonatúj állapotú Xbox Elite Series 2 Core Kontroller - 1 Év Alza Garanciával!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest