Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tim82

félisten

válasz venember83 #2338 üzenetére

Én tényleg azt hittem, hogy ide szórakozni, beszélgetni járnak az emberek, elvonatkoztatni a szürke mindennapoktól, de tévedtem. Nem először s nem is utoljára. Sajnálom, ha ezt nem lehet megérteni.

Alapvetően azt nem érted meg, illetve inkább csak nem érzed át, hogy azért nem megy most a topikban a beszélgetés és szórakozás, azért vetődik fel újra és újra a "politika", mert az emberek alapvető biztonságérzete és bizalma rendült meg, ezúttal nem egyéni felismerésként, hanem tömegesen - most először nem csak az aktuális kormányban/rendszerben, hanem a magyar államban, annak intézményeiben, az ún. itthoni "demokráciában" stb. (Meglátásom szerint ezt eddig egy garnitúrának sem sikerült ilyen sikeresen elérnie, még Gyurcsánynak sem az elhíresült (khm...) őszödi beszéddel.)

Ha már én is azon gondolkodom, hogy le kellene innen lépni, mert olyan szinten élhetetlenné válik lassan az ország, hogy ide nem akarnék családot alapítani/gyereket vállalni (ráadásul ez nekem lassan aktuálissá válik), akkor itt rohadt nagy gáz van. (Ha egyedül lennék, meglepő módon kevésbé zavarna ez az egész shit.)

A gúnyom/iróniám pedig nem a személyed ellen szól, hanem az álláspontod ellen, amiből ezt a fent említett átérzést hiányoltam.

Új hozzászólás Aktív témák