Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lujó55

addikt

válasz pohár #13199 üzenetére

50000-s fogyasztás? Gondolom alkoholból és nem benzinből :U A héten pont annyiért tankoltam. Mehettem volna bulizni.

Sztori: villanyszerelőnek szóltam tegnap este, nézze már meg miért nem világít a kültéri led a mi lakásunknál, a szomszédoké meg tökéletesen szuperál a szürkületi kapcsolóval. Ma reggel jött, kibontotta fali tokozást, egyetlen kábel sem volt benne. Kérdeztem, mi volt itt a koncepció. Azt mondta, nem talált 3 eres kábelt, így feltette a szerelvénydoboz fedelét és elment. Jöttek a festők, leglettelték, lefestették, kész. Mondom neki, egy kicsi igyekezetet erőltessen már magára, menjen kábelért és csinálja meg. Elment, csak nem jön, várunk. Egy óra múlva rátelefonálok, hogy melyik boltban van, mert szombaton zárnak az üzletek. Azt mondja telefonba, hazament, mert a fiának a biciklijét csinálja, meg mittudomén mit hablatyolt. Mondtam neki, ne szórakozzon, azonnal ott vagyok érte. Elmentünk Bauhausba, vettünk kábelt 4 métert amilyet kell. Vissza hozzá a lakására, mert eszébe jutott, hogy kábelbehúzó is kell hozzá. Annak le volt törve a vége, nem lehet használni. Vissza Bauhausba, venni egy olyan drótot. Hazamentünk, feleségem adott neki üdítőt, szendvicset, kávét, még meg is pisiltettük, csak csinálja már. Néha ránéztem, hogy mit csinál, mert nagyon csendben volt, de mi a kertben gyomoztunk hátul, mert volt eső mostanában és nő a dudva. Egyszer megye előre, ott ül a lépcsőn, valami kábelt kötöget egy kapcsolóra amit levett a falról, mellette a kedvenc tartalékolt Havana Club italom, amit szülinapra tartalékoltam, de ő már alig látott a tavaszi fáraccságtól. Kiszolgálta magát a nappaliban az már biztos. Megyek vissza, nyitom ki a szerszámost, veszem elő a csákányt, megyek előre megigazítani a választékot a hajában, de az asszony észrevette, hogy balhé van és leállított, Ferikét meg hazazavarta. Most kereshetek egy másik mestert aki beköti a ledlámpát és megcsinálja azt amit ez a héder elbaszott. Akkora arc: kapott tőlem kábelbehúzót, kaja, pia, munka: na az nem volt :W :W :W :W

Új hozzászólás Aktív témák