Hirdetés

2024. június 28., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  ON TOPIC [újabb ámokfutás] (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#54729) parandroid


parandroid
nagyúr

"Meghalt Welsz Tamás, a Simon-ügy egyik szereplője"

Ha már az összeesküvés-elméleteknél tartunk, ez rövid időn belül a második olyan haláleset, ami borzasztóan jól jön a magyar kormányoldalnak (az első ugye a Welt 2000 tulajdonosa volt, aki nagyon nem akarta a magyar államnak eladni a cégét, aztán egyszercsak hirtelen mégis, és másnap meghalt), most meg ez az ügy.

"A police.hu közleménye szerint rendőrségi eljárás során halt meg. A 41 éves vállalkozóért egy rendőrautó ment a budai Várban található irodájához, hogy kihallgatásra vigyék, azonban az autóban rosszul lett és meghalt – írja a hvg.hu. Az Index belügyminisztériumi forrásai szerint a rendőrautóban lett rosszul, kórházba vitték, de nem tudták újraéleszteni. Állítólag nagyon rossz idegállapotban volt, mióta kirobbant az ügy."

Őszintén nem lepne meg, ha a TEK kiadna egy közleményt, miszerint a kihallgatott halálához és rossz idegállapotához semmi köze nincs a kollégájuk által véletlenül ebben az autóban elsütött fegyvernek, és minden ellentétes információért rágalmazásért indítanak pert.

Mondjuk az egész ott teljesen abszurd, hogy nyilván nem nézek ki az említett szervezetből egy Nikita-szerű titkosügynököt, aki elvégezné nekik a piszkos munkát. Valami Johnny English-szerűt esetleg igen, bár erre a szerepre meg ott a vezetőjük személyesen.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  ON TOPIC [újabb ámokfutás] (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.