Hirdetés

2024. június 28., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  ON TOPIC [újabb ámokfutás] (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#31670) tildy válasza pohár (#31669) üzenetére


tildy
nagyúr

Jol tippelsz, nem csinaltam neki nagy csinadrattat, a blogomon irtam rola, de ennyi.
Kijott juniusban, munkat keres.
Infos diplomaja van, meg nulla munkatapasztalata. Tenyleg nulla. Nem fogom megerteni sose, hogy miert ennyire kenyelmesek az emberek. Foiskola mellett siman csinalhatott volna szakmai gyakot, de meg sem fordult a fejeben.

Tudod, kisse burokban elt, anyuka/apuka valamennyire elkenyeztette, de a diploma az van, annak nagyon orultek. Az, hogy mellette egy szalmaszalat is nehezen tett keresztbe ... Na mindegy.

Szoval ha hivjak is, elso kerdes commercial tapasztalat? Az persze nincs, de nem menne am el nem infos teruletre dolgozni.

Nekem meg kezd betelni a pohar. Nagyon. Kezd elegem lenni, hogy en tamogatom korulottem levo ferfiakat. En probaltam mar hataridoket szabni, de tesznek itt az ember fejere.

Majd az lesz, hogy jol lelepek mondjuk Uj-Zelandra, azt majd nezhetnek, hogy oldjak meg maguk, egyedul .

Elnezest mindenkitol a panaszkodasert, teljesen vilagos, hogy csak en tudok a helyzeten valtoztatni, csak kivetelesen jolesett panaszkodni ....

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  ON TOPIC [újabb ámokfutás] (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.