Aktív témák

• 7
    addikt
    válasz elmoraan (r) üzenetére #44837

A dolognak az volt a sztorija, hogy hetfon voltunk valahol teazni, es szoba kerult, hogy egy eppen frissen megerkezett, nem hozzank tartozo holgyemenynek mi lenne az idealis helyzete.

Az egyik resztvevo megemlitette, hogy az oleben jo helye lenne a lyanykanak.
    Vizualizaltam a dolgot egy ropke pillanatra azzal a "pozzal", ahogy tobbnyire az en olemben ultek/ulnek nonemu egyedek (ruhastol vagy ruhatlanul, tokmindegy), ez pedig az volt, hogy nekem hattal csucsul a holgyemeny. Erre jott a kovetkezo mondat par pillanat mulva, miszerint a holgyemeny laba pedig a ferfiu vallain pihenne.
    Itt elrohogtem magam, mert a kepzeletbeli kep, miszerint a lany hattal ul a ferfi oleben, labai pedig a ferfi vallan nyugszanak, enyhen szolva is hulyen festett.

Aztan ebbol indult ki az a dolog, hogy en nem is tudom, hogyan kell egy not az olembe ultetni, mert Rafi mester ugy kepzelne el az ilyen dolgot, hogy egy oleben ulo lyanyka szembefordul vele, hogy a melleit is lathassa az urasag, sot, fogdoshassa is azt. Ez viszont evidensen kenyelmetlen poz volna a lyanynak, de a sok variacio kozul meg mindig az a legeletkepesebb, hogy hatrahajol, nem pedig a terden csucsul a combja helyett. Erre tehat en azt kontraztam, hogy persze, inkabb torjon el a lany gerince pusztan azert, hogy o elvezkedhessen.

FN pedig meg felhozta mellettem azt, hogy ha a lany hattal ul nekunk, akkor ugyan a melleit csak a valla felett athajolva lathatjuk, de megfogni kenyelmesebb, es meg a leanyzo is kenyelmesen ul. :)

Persze mindezt azzal a plusszal kepzeltuk el, hogy a ferfi egy szeken foglal helyet.

Aktív témák

Hirdetés