- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
fero02
nagyúr
Szép napot mindenkinek!
-
NoLF
veterán
válasz
venember83 #34791 üzenetére
a választás mindenkinek szíve joga
-
Hujikolp
őstag
válasz
kételkedem #34787 üzenetére
Nekem ez a sorkapocs:
Jah, igen, Jóreggeltmindenkinek !
-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem #34787 üzenetére
A sziszót ha elkaptam volna úgy hajnali négy körül, amikor elővette a gőzöm sincs honnan származó apró alkatrészt, akkor tutira egy alapos orrbaverést kapott volna - de hát fürgébb volt, mint én... Így csak a csokit sikerült elvenni tőle
Nem lenne semmi baj, ha még levegőt is kapnék az orromon keresztül egyébként - de majd alakul - már töltőn az akksis fúró, benne a 8-as fúrószárral, úgyhogy lesz itt mindjárt levegőőőő
Szép jó reggelt Hejcegnő - kicsit azért megölelgethetted volna a macidat mielőtt elmentél
-
venember83
nagyúr
válasz
elmoraan (r) #34779 üzenetére
Nincs köd, így a villanyos sem tévedt el, itt vagyok az irodában, az alkalmazottak valamivel több, mint fele van csak itt, fene tudja miért. Munkaszüneti nap lett a hétfő a tudtom nélkül? A csendet csak pár éles billentyűcsapkodás meg pár hangoskodó tápventilátor brummogása töri meg.
-
bolondember
MODERÁTOR
kellemetes hétfő reggelt minden fórumbetyárnak és betyárinának!
-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem #34782 üzenetére
Gyümölcspárlatos jó reggelt
A megfázás monnyon le. Meg a ki tudja hol talált 4-es sorkapoccsal laminált padlón focizó macska is monnyon le. Meg amúgy is...
-
kételkedem
addikt
Jóreggelt ON lakók!
Olyan köd van, csak tapogatózva tudtam elsétálni a munkahelyemre
elmoraan (r): 13. van esetleg?
-
ladybug
őstag
válasz
elmoraan (r) #34779 üzenetére
Ej, de nagy a ma reggeli fluktuáció nálatok.
Itt is nagy köd van, de eltaláltunk az iskolába és az oviba is. És ami még nagyon örvendetes, hogy a hazafelé tartó utat is megtaláltam. -
elmoraan (r)
aktív tag
Azt a ködös jó reggelét neki!
Az irodában a ma reggeli harci veszteség három fő: az egyiknek megcsípte a kezét a papírlyukasztó, a másik magára borította a hibajavítót, a harmadik meg eltévedt a ködben két épület között, és nekiment a falnak. -
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun #34777 üzenetére
menjünk kávézni.
-
ngabor2
nagyúr
kellemes hétfő reggelt minden topiklakónak. még éppen nem indulok, de hamarosan.
-
NoLF
veterán
na, mindenki menjen a picsába, szevasztok.
-
fokukac
nagyúr
á, Borg már nem az igazi...
de ami késik, az majd jön
-
rarri
senior tag
Szép álmokat mindenkinek!
-
Speed®
titán
No, adok a gyomromnak egy TKOt, aztán én is dőlök elfele, gúdnájt 4 evribádi.
-
-
Speed®
titán
Tudtommal az izotóniás ital azért jó, mert gyorsan szívódik fel, de lassan ürül ki, ellentétben a hipertóniás piákkal, amik szomjoltásra alkalmatlanok, a lötty bennük lényegében csak a koffein\taurin\szénhidrát bevitelére szolgál. És végülis ez a lényeg, a májnak ilyenkor folyadékutánpótlás kell, ezért jó a Powerade is
ToBeY Jó nekem ez is, 2 brutal ellenféllel már egész pörgős tud lenni. Sok gondolkozást így nem igényel, max ha emberek ellen nyomom. Ezen kívül jelenelg csak a Portal van fenn, de azt kihagynám, nem szeretném számszerűsíteni az ingereimet 1-2 átkelés után
Bubu79
Nem tudhatod miért mosolygok és ez addig van jól -
ádyz
addikt
Na, jó éjt Nektek!
-
rarri
senior tag
válasz
Speed® #34735 üzenetére
A víz nekem se jönne be ilyenkor.
Azért iszok meg egy poweradet, ami koffeinmentes. A sportolóknak fejlesztették ki, hogy az elpárolgott vizet úgy pótolják, hogy az benn maradjon minél tovább a szervezetben. Hát ezért jó az alkoholtól kiszáradt szervezetnek is, mert ez felszívódik, és ott pótolja a vizet, ahol kell. És többféle ízesítésben kapható.
ToBeY: A pezsgő -energiaital kombinációt szeretem, bár én minden betépéskor inni szoktam energiaitalt, bármit iszom.
Bon: ebben igazad van!
Bubu: aludj jól, álmodj szépeket !
-
ToBeY
nagyúr
Részegen a legjobb játszani.Tegnap leültem DOA-zni mindenkit lezúztam.Ma pedig simán kikaptam benne.
-
ádyz
addikt
Sok alkoholista.
-
Speed®
titán
PRóbáltam már a hagyományos 'igyá vizet" módszert, merthogy állítólag a máj kiszáradása a gond az alkoholizálásnál, de nem jött össze, mert ~2 percen belül kikívánkozott a H0H, ellenben a kólával ki van békülve a gyomrom ilyenkor. amúgy fura, mert zanul meg nem innám, rostpárti vagyok.
-
bnss
veterán
A kockacukrot belemártod teáskanállal, majd a kanálon meggyújtod a kockacukrot, ha már meguntad a karamellizálást, akkor összekevered, és megiszod. Csak arra kell figyelni, hogy ne égjen a szesz. Az kellemetlen.
Egyik ismerősöm így égette meg a nyelvét.
Józanodáskor túlpörög a szív? Ilyet még nem tapasztaltam, hétvégén kipróbálom.
-
rarri
senior tag
-
Speed®
titán
Hja, mosolygok haverokon, akik a hipertóniás szutyok energiaitalokat lötybölik, mondván józanít..aha, másnap meg szétcsattan a fejük. Nálam bevált a hideg kóla, bár egészségesnek biztos nem nevezhető, de másnap kutyabajom.
Bubu79
Szerintem ez reggelre eltűnik, vagy ha nem, hát nem fogom keresni
Ezt az egyet nem byírom a sörben, könnyen nyoma vész a kertben -
ToBeY
nagyúr
Haverom tojáslikor és konyakot ivott egymásután,nem is maradt el az eredmény
-
rarri
senior tag
Szerintem te még nem is ittál életedben annyit egyszerre, hogy ez a veszély fenn állt volna . Jól gondolom?
Speed: Túl leszel majd azon is. Ilyenkor a legjobb izotóniás italt inni, az optimálisan pótolja az elvesztett folyadékot, és feltölt azonnal oldódó cukorral / energia / , és vitaminokkal. PL. : Powerade
-
Speed®
titán
Bár a holnapra tekintettel, ez nem biztos, hogy jó tulajdonság. NMindenesetre most már a fotelemben fetrengek 2x2 jeges kólával, éjfélig kitart, aztán döglés, kemény holnap vár.
Nem mmmodnom, hogy nem fordult elő már, de ritkáűn. szeretem, ha nem ég a torkom, nem jó az íze visszafelé semmibnek.
AMúgy az gáz, hogy kevésbé nem elítélhető állapotban is az első dolgom a fórumra felsalosni? Mostanában kcsit elharapódzott a phüggőségem
Bubu79
A jelenlegi érzéseim formába öntve kimerítenék a hirtelen elhatározásból elkövetett impresszionista mű dohamlát -
Speed®
titán
Skacok\skacerinák, most tulajdonképpen az OFFal mi van? Gondoltam megyek oda kicsit feldobni a hangulatomat, de 2 napja áll
ádyz
Értemvenember83
Lolvastam, majd megróbálom értelmezni tisztább állapotban holnpa este..
Eddig úgy tűnik, hogy két tábor lett az OFFoskból, de lehet rosszul tálom. -
Racecam
nagyúr
Mondtam már, hogy le lehet akadni a télapóról?
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #34706 üzenetére
Mit akarsz a Télapó nagy piros orrától? A dér csípte meg - nem alkesz ( legalábbis azt hiszem
)
-
venember83
nagyúr
-
Speed®
titán
Éééjjóestét mindenkibe. Bebaszcsiztam..nem vagyok büszke rá
-
rarri
senior tag
válasz
venember83 #34703 üzenetére
Akkor én jó éjszakát, és szép álmokat kívánok neked !
-
venember83
nagyúr
Az évszázad viharának a fele megvan, négy rész összesen. Elég is ma ennyi. No, fekvés és olvasás. Jóccak, jó kívángatást, én már nem merek.
-
1010
őstag
ba*a meg az a ke*rt popcorn
mi volt a jelszo amit nyomzast lefojtatva kellet kideriteni na mi?????
........
1234
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- Tőzsde és gazdaság
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- ASUS ROG GAMER PC: i7 9700K / 32GB DDR4 / 256GB SSD+1TB HDD / RTX 2080 SUPER 8GB / Win 11 !!
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- micro:Macqueen Lite - robot készlet, mikrovezérlő nélkül
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest