Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
7
addikt
-
NoLF
veterán
válasz venember83 #17852 üzenetére
nem, kicsit profi géppel lett csinálva kicsit nagy kép, és ekkorára méretezte le a készítő én meg nem nyúltam hozzá. de épp belefér a belem, ez a lényeg
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
FehérHolló
veterán
Á
Skynet is real. It's called Google.
-
venember83
nagyúr
válasz FehérHolló #17854 üzenetére
Amatőr.
-
FehérHolló
veterán
válasz venember83 #17855 üzenetére
Az igazságot minek leplezni? Nem is tagadom.
Skynet is real. It's called Google.
-
NoLF
veterán
válasz FehérHolló #17854 üzenetére
tilosazá!
-
Motion_Blur
félisten
Üdv! Mi ennek a zenének a címe?
A vonatkozó topikot az istennek se találom
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Winner_hun
titán
-
venember83
nagyúr
-
VoDaFoNe
aktív tag
Én viszont lelépek aludni mert már egy másfél hete nem aludtam ki magam!
Jóéjszakát kívánok!Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
1010
őstag
abszint day
-
ngabor2
nagyúr
no, jó éjt gyerekek, holnap legfeljebb pestről és/vagy oszkóról fogok bejelentkezni.
-
Winner_hun
titán
x100
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
NoLF
veterán
válasz venember83 #17867 üzenetére
akarni nem akar, de sajnos kell neki. nomeg én is most mentem egy kört a tütüvel, le is kapcsoltak a picsába, kicsit siettem még jó hogy nem szondáztattak
-
tiv83us
veterán
Elindultam turazni a klotyora, miutan annak illo modjan lehuztama szerkezetet es lehajtottam az uloket /ugye holgy is van a csaladban/, hatalmas lelkesedessel, enyhe bedontott derekkal hatra hajolva meghuztam /marmint beleittam/ a csapra lehelyezett wc papir tekercset...
Aztan Kidus szolt, hogy "man megint a szanaszet hagytad a sorosdobozaidat !!".ps: Van wc-papir tartonk, csak lusta vok hasznalni. Nekem sokkal jobban kezre esik a kerevet szelirol leemelni a szent tekercset, mint ott boka magassagba csavargatni rola le a megfelelo mennyisegu anyagot.
[ Szerkesztve ]
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
bolondember
MODERÁTOR
azt hittem tegnap nem lehet rosszabb - ma szépen be akartam jönni a belépőkártyámmal, erre a leolvasó dobott egy "DENIED!"-ot...
hát, ha este a vollí is szar lesz digiverzsönbe' (amire céges kaja helyett megyek egy csokor nénivel)...
fakkifakk, ha szabad így kifejeznem magam..
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
bolondember
MODERÁTOR
-
Winner_hun
titán
Ááá
Bekapcsolom a fényképezőt ami ott van a gép tetején, várom hogy a gép behozza a képeket. Nem hozza. Na öcsém megint átdugta a kábelt a másik gépbe. De nem. Jó, van más dolgom, majd mindjárt megnézem hogy mi van, hátha az autostart nem indult csak. Nézem most a fényképezőt, ki van kapcsolva. Automata kikapcsolás csak akkor kapcsol ki, ha nincs a kábel beduva a fényképezőbe vagy ha lemerültek az akkuk.
Az előbbi eset állt fent...
Jól kezdődik a nap[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz Winner_hun #17875 üzenetére
nem tudsz űberelni.
hiába is próbálkozol, Kolléga...
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
Winner_hun
titán
-
Tim82
félisten
válasz bolondember #17876 üzenetére
Neki még csak kezdődik a nap. A Tied meg már erős visszaesést mutat.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz bolondember #17879 üzenetére
Mikor sörözünk?
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz bolondember #17881 üzenetére
Te fizetsz. Csak hogy anyagilag is csődként lehessen jellemezni a napjaidat...
-
brownus
veterán
válasz Winner_hun #17875 üzenetére
hali,
meglehet nézni, hogy egy topikba hány ember írt?
-
Tim82
félisten
válasz bolondember #17883 üzenetére
Ehh, meggondolod Te még eztet. Eztetet.
-
Tim82
félisten
válasz bolondember #17887 üzenetére
reszkess, fenegyerek, megemlegeted ezt!
-
brownus
veterán
válasz Winner_hun #17888 üzenetére
hány topik lakó írt, nem mennyi hsz-t, hanem különböző emberek! konkrétan az f1-es topikra vagyok kíváncsi, szerintem kábé 100-200.
-
tildy
nagyúr
válasz Winner_hun #17892 üzenetére
vladi régi oldala?
Az tudta: szófosás-o-meter volt (igen találóan) a neve, igaz az csak az off topikra volt érvényes. Sajnos most már nem működik.
Kiváncis lennék mostani on topikban kik aktívkodtak legjobban[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
brownus
veterán
válasz Winner_hun #17892 üzenetére
kösz Neked is:d VladimirR keresője tud ilyet?
-
bnss
veterán
Sziasztok, kellemes szerda délelőttöt!
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
tildy
nagyúr
válasz brownus #17894 üzenetére
Tudott talán. Folytatásos topikokban (eleinte off topik, később tán más is volt, most jut eszembe ) meg lehetett nézni ki mennyit szólt hozzá a topikhoz , szerintem ott azt is, hogy hányan.
De úgy látom vladi teljesen megszűntette a keresőjét. (Amit valahol meg is értek...)
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App