Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz kételkedem #47150 üzenetére
"A város vezetői tárgyaltak a fővárosi parkolási rendszer egységesítéséről is."
épp ideje lenne... megveszem a parkolókártyát, elmegyek vhova parkolni és nem tudom használni mert ott nem az a cég szolgáltat. komolyan mondom ekkora baromságok is csak ebben a fosfertőzött szennyedék szarhalom városban/országban lehetnek jelen...
egyébként ez elég érdekes és sok kérdést fel fog majd vetni az biztos. én bkvzom (mondjuk a héten épp nem de ez nem lényeg), de ha be kell mennem céges autóval tárgyalni valahova, akkor azt majd jól megfizettetik? hát a munkáltatóm majd szépen feltesz a bkv-ra aztán érjek oda ahova kell, időben. vagy menjek kocsival, csak akkor 4szer akkora kerülő, megint 5 óra mire átérek pl budára.
és ha gépet kell szállítanom? fogjam meg a 230 kilós 60 lapost, vegyem a hátamra, szálljak vele metróra?[ Szerkesztve ]
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Bubu79
addikt
válasz kételkedem #47147 üzenetére
Hűha - komoly vagy, mint egy vakbélgyulladás
Még van öt évem az első kötelező vizitig - addig semmiképpen nem hagyom magam molesztálni holmi prosztatavizsgálat címszóval
NoLF: Céges autótok nincsen? A sajátodat kell használni Milyen csóringer cég ez?
Mi nem járunk üzletet kötni, mégis van kulcsos autó, amit ha kell, bárki elvihet céges dolog intézése miatt[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Bubu79
addikt
Szorri - ezt biza benéztem
fokukac: Bakker - mennyi babot kell megenni egy ilyen kirobbanó sikerhez?
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
nagyúr
válasz bolondember #47003 üzenetére
a csajból lefotosoppoltak legalább 10 centit, derékban...
amúgy elég durva fotosoppos hibák vannak benne.
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
nagyúr
Valaki meg tudná mondani, hogy mi a különbség a WD green caviar és blue caviar között?
a green csak 5400-es? webshopokban azt íják, hogy 7200-es...össze vagyok itten zavarodva, a vinyóim meg be vannak telve, nincs már hová töltenem a csajokat!
-
Csabee.
nagyúr
Nah megjöttem a Fodrásztól........
Nem tudom hogy Sírjak vagy nevessek?Bemegyek, viszonylag jól néz ki a nő, nagy csöcsű is (bolondember örülhetsz) mondom hogy szeretnék egy kicsit vágatni,mert szeretném zselézni a hajam, oldalt meg 12es körül géppel! Mondja ok...
Elkezdi géppel levágni... hát látom vágja rendesen, utána már oda se mertem nézni... becsuktam a szemem... a végén nézem-nézem.. HOL A HAJAM? Hát b... úgy levágta, hogy frankón 7-8éve nem volt ilyen rövid a hajam! Nyáron hoszabb volt a hajam mint most lassan télen..
Most nem tudom, igazából elrontani nem rontotta el, mert nem néz ki szarul azthiszem, (majd anyám kíváncsi vagyok mit mond... biztos mondja hogy mehetnék ilyen rövid hajjal börtönbe)Most rövid a hajam, zselézni nem tudom, mert erős szálú.. várom hogy nőjön és jöhet a következő fodrász...
Üdv: Csabee.
-
kételkedem
addikt
Ha a 230 kilós 60 lapos elfér 100x100x200 cm-en, akkor pótjeggyel szállíthatod Mondjuk a Deákon egy átszállás nem problémamentes...
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Bubu79
addikt
válasz Csabee. #47161 üzenetére
"Azóta tükör előtt vagyok"
Azért ezzel vigyázz - cseppet feminin vonás, még félreérti valaki
-
NoLF
veterán
válasz kételkedem #47162 üzenetére
már lemenni sem lenne vele problélamentes sztem
egyébként benéztem, csak 188 kiló nyersen. persze finisher nélkül. méretei pedig kvázi csöppek, 680x811x1190 mm
-
NoLF
veterán
válasz bolondember #47166 üzenetére
mér? súlyhatárt nem adtak meg, 68 centi X 81 centi X 119 centi pedig sztem kisebb mint 100x100x200
vagy nem?
-
NoLF
veterán
válasz bolondember #47170 üzenetére
nyilván úgy viszem, ahogy gurul s akkor bizony a talpán kell állnia, a talpa pedig 68x81 alapterületű
-
nagyúr
válasz kételkedem #47168 üzenetére
és ha ő felszáll a libegőre, és pórázon húzza maga után?
-
NoLF
veterán
válasz bolondember #47172 üzenetére
azt nem mondhatja, mert a szabályozásuk szerint amit a honlapjukon is hirdetnek (meg minden járművön) ezek az értékek bizony 1000x1000x2000
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz venember83 #47175 üzenetére
ja, örülhetsz ha egy részük olvasni tud!
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
venember83
nagyúr
válasz fokukac #47158 üzenetére
WD oldalán nagyon hallgatnak a zöld fordulatszámáról, 5400 lesz az szvsz.
Különben meg:
Az 1 TB-os méretért folytatott harcban a WD futott be másodikként a célba a Caviar GreenPower (Caviar GP) merevlemezzel, majd fél évvel ezután a WD termékfejlesztési stratégiája is új szakaszába lépett, hiszen idén nyáron „színkódolttá” vált asztali számítógépekbe szánt, 3,5 hüvelykes merevlemezeinek kínálata. Percenként 5400-as fordulatszámon üzemelnek, ezért az átlagosnál halkabbak és kisebb fogyasztásúak a Caviar Green modellek, jelenleg 500-1000 GB-os kapacitással. A középmezőnyben helyezkednek el a 40-750 GB tárhellyel szolgáló, 7200-as fordulatszámú Caviar Blue egységek (ezek a korábbi Caviar SE16-ok átkeresztelkedve), míg a 7200 rpm-es kategória csúcsát az 500-1000 GB-os Caviar Black winchesterek jelentik.
Most pedig állj a sarokba, mert nem olvasol PH! teszteket, és nem használod a keresőt.
[ Szerkesztve ]
-
NoLF
veterán
válasz venember83 #47175 üzenetére
attól még rá is vonatkozik a cége szabályozása, attól függetlenül, hogy nem tud róla.
ha meg ellenségeskedik, ráejtem a lábára a taskniggáttökjó egyébként több hszen keresztül olyasmin rágódni itt, ami úgysem fog bekövetkezni
-
Bubu79
addikt
válasz venember83 #47179 üzenetére
Azt hittem bekapcsol valamit az ON
-
Szép jó napot mindenkinek!
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
Bubu79
addikt
Igen, én is így veszem észre - Te is megjelentél bekapcsolódni
Algieba: Neked se mellé
Tim: Ki a másik megszállott?
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz bolondember #47118 üzenetére
Thx! Az asszony nem fogja megtudni, mert nem érnek annyit ezek a képek, hogy letőccsem.
Jah, kockák egymás között fotózkodnak:
Algieba: itt is köszönöm az írásodat, nagyjából engem is hasonló dolgokkal fogott, fog meg az E61. Negatívumként én is az akkufedlapot tudnám egyedül említeni.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Bubu79
addikt
válasz zolynet #47186 üzenetére
Mostanra már nem éppen fiatal - és minden szerszáma kéznél van
-
Winner_hun
titán
válasz kételkedem #47104 üzenetére
Gondolom az ország keleti részén valahol Néha járkálok arra..
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Tim82
félisten
válasz Bubu79 #47184 üzenetére
Tessék képcímeket nézegetni!
Ja, ja, remek beszélgetés volt. Más kérdés, hogy pont akkor vittem egy barátosném kávéfőzőjét is szervízbe (az nincs a képen ), így bazinagy SPAR-os szatyorral felszerelkezve állítottam be. De Old Poison Mixer udvariasan nem kérdezte meg, hogy nem egy köteg Fedél Nélkül rejlik-e a szatyor mélyén...
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
nike_
addikt
Na, a Postán 1040 Ft 2 kemény oldal elfaxolása...
Amúgy sziasztok!
-
Bubu79
addikt
Nem értem miért reklamálsz - az átlag faxok csak a papírral boldogulnak el, kemény oldalakat nem tudnak beolvasni
Amúgy szia
-
kételkedem
addikt
válasz Winner_hun #47188 üzenetére
Igen, déli vagy keleti irányba kellene Bp-től kb 200-250 km-t utazni.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Pisztillus
senior tag
válasz Bubu79 #47190 üzenetére
Bizony ám! Tim nálam volt, az irodámban készültek a képek. Az a kis Portégé nagyon klassz gép ám... Dumáltunk egy jót, a sok beteg között felüdülés volt. A résztvevő gépek: HP NC8000, IBM X40, Toshiba Portégé R100 (mögötte egy Canon IP2500 tintaköpködő, a HP alatt meg egy Samsung SCX-4200 papírpörkölő).
[ Szerkesztve ]
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
NoLF
veterán
válasz Pisztillus #47196 üzenetére
az a nálam az holvanaz?
a canont meg a samsungot kiszúrtam, főnökeid nem akarnak beruházni egy olcsóbb lapköltségű nyomtatóba avagy kettőbe? esetleg multifunction
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz Pisztillus #47196 üzenetére
Vigyázz NolF-fal - felsoroltad mikkel lassítod a papír útját a szemetes felé, de az Általa forgalmazott nem volt a listán - biztosan téríteni akar majd
Bakker - és mire bepötyögtem tényleg
[ Szerkesztve ]
-
Aktív témák
Hirdetés
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Elado vegyes IoT eszkozok (sensor,socket,smart speaker)
- Katana GF66 12UE 27% 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest