Hirdetés
Aktív témák
-
Pisztillus
senior tag
válasz gamerkiller #47399 üzenetére
Ez a melós net olyan volt sokáig, hogy csak virítottak a szép számok, a böngészés ment, de a le- vagy feltöltés már nem. Egy rendelés elküldése kész katasztrófa volt, a Netbankot meg a mobilnetemről intéztem, annak nem volt gondja. Nem rossz a lassabb net, ha stabil, és mindig rendelkezésre áll. Ez a szépség bővítéskor nem ilyen...
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
zolynet
veterán
-
NoLF
veterán
válasz bolondember #47405 üzenetére
ott a pont...
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
gamerkiller
senior tag
válasz Pisztillus #47406 üzenetére
Igen, de itt a faluba ahol én lakom, lassú, nem stabil, és nem áll mindig rendelkezésre..
Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4
-
frame>24
addikt
válasz Pisztillus #47398 üzenetére
akkor az én e-penisem is jól van:
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
NoLF
veterán
válasz gamerkiller #47411 üzenetére
3,11 mb/ sec lassú?
asszem át kell értékelnem az otthoni internetelérésem létjogosultságát 1280/128 kbit
-
tildy
nagyúr
-
Killing
addikt
válasz Esmein #47407 üzenetére
És én nem leszek?
Habár lehet hogy előbb hackelem meg a PH!-t.
De mi az a caldan vizei?mod: Ha már mindenki az e-pöcsével menőzik, én se maradhatok ki:
[ Szerkesztve ]
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
NoLF
veterán
válasz gamerkiller #47415 üzenetére
inkább nem emlékszel rá. asszem a múlt héten vagy előtte linkeltem vmi csodálatos sebességeket (120 k/sec le, 10k/sec fel)
-
tildy
nagyúr
válasz Killing #47416 üzenetére
Caladan:
a Delta Pavonis harmadik bolygója, Paul Muad-Dib szülöhelye, tele tengerekkel.
Van egy másik bolgyó az Arakkis, ott élneka fremenek, meg a düne féreg, és ott "terem" a "fűszer" is. Víz viszont nincs (vagy nagyon kevés) ....
A fűszer pedig kiterjeszti az életet, tágítja a tudatot, és szükséges a (mozdulatlan) űrutazáshoz.[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Psychonaut
veterán
Szép napot mindenkinek!
Killing: kicsi...
NoLF: nekem mindig annyi...
-
1010
őstag
jaaaaj ismet dul a netmero haboru
kinek lassabb a nete stbkinai posta a vialg leglasabb postaja
tuti azert ennyire olcso is
-
Esmein
nagyúr
meg tegyük hozzá, hogy az említett mondatot Chani mondja(fremen bige) Paul Muad-dib-nek, amikor összebratyiznak, hogy "Mesélj nekem Caladan tengereiről, Paul Muad-dib", merhogy ügye ő szittya fremen, vizet 80 liternél többet csak akkor látott, amikor kifacsartak egy fél osztag sardaukart. így jön össze Caladan meg a mesélés.
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
zolynet
veterán
válasz bolondember #47409 üzenetére
kockák vagyunk és ez rögtön örömre ad okot?!
nem is tudtam hogy kijött ... mikor ment be???
Life is too short to stay stock!
-
bnss
veterán
Szép napot!
Felháborító, hogy otthon ilyen árcímkékkel kerülnek forgalomba a finom sörök, az itteni árakhoz képest... Nem is beszélve a választékról. Pláne milyen gondban leszek, ha hazaérek, mert Pécsett alig kapható sör.szerk.: a nagyobb gond, hogy már sikerült megszokni a német vendéglátást.
[ Szerkesztve ]
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
tildy
nagyúr
válasz Esmein #47424 üzenetére
Bizony, Chani meg ugye Paul ágyasa (kicsivel később) és gyermekeinek anyja , mert hivatalosan a felesége Irulan - ugyebár a hatalom ... Mivel Irulan Padisah Császár lánya...
Bammeg el kéne olvasnom a a könyvet, a filmet legalább 4-5szöt láttam, ami nem kis teljesítmény, hiszen összesen van vagy 6 órás....[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Esmein
nagyúr
-
1010
őstag
nem tom mijjjja isten van 22 ei csomag most jott meg
kb mindig 2 het vagy tobb
mondjuk osha nem kertem extra dijat
de del koreabol se kertem extra dijat pedig az meszebb van es megis hamarabb itt vanallitolag ott meg mindig megy ez a level bontas,mint itt az atkosba volt
ja mig 21 nem is tudom.... gondolod elrepitik idaig
-
Tim82
félisten
Segítek, a "padisah" kb. "császárt" jelent. Őt pedig IV. Shaddam-nak hívják, ha jól emlékszem.
(padisah kb. "urak ura" az arabban)
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Killing
addikt
válasz kételkedem #47419 üzenetére
Már megcsináltam, csak nem szóltam hozzá. Egyébként 15 pont.
Psychonaut: Nem a méret a lényeg, de a pofám és a szerszámom is nagy.
Tessék, itt van, van vagy 20 cm.
fokukac: A nicked átnevezésre szorul.
[ Szerkesztve ]
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
tildy
nagyúr
válasz Esmein #47431 üzenetére
Nézd miről beszéltem múltkor?!
Nem véletlen, hogy Óbudára jártam Kandóra, nem Joecitybe...„Hogy mersz bejönni a mi utcánkba?”, „Megdöglesz!” - ilyen és ehhez hasonló kijelentéseket kiabáltak a Kandó Kálmán Műszaki Főiskola hallgatója után.
Tim82: uhh igaz igaz.
[ Szerkesztve ]
-
Esmein
nagyúr
válasz Psychonaut #47438 üzenetére
minden telefonos kisasszony ilyen
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
pohár
félisten
Estét!
Készül a szuper vacsi, én hámoztam hozzá a krumplit
Csirkemellbe bugyolált mozzarella golyók bazsalikomlevéllel és kirántva az egész, sült krumplivalGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
pohár
félisten
válasz Psychonaut #47444 üzenetére
Lehet...
Szeretek főzni, de még jobban enniCsabee... hát anyám ezt akart csinálni, mondom akkor csináld
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
addikt
Műszakiak segítség, erről a csúcs márkáról ki tud valamit
-
Neró
őstag
Hűha, de rég jártam erre...
| www.diablohungary.hu
-
kételkedem
addikt
válasz Pisztillus #47445 üzenetére
És igen! Megtörtént! Ezzel a hozzászólással senior lettél!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Pisztillus
senior tag
válasz kételkedem #47449 üzenetére
Meg bizony! De a fantasztikus tagságomnak ez tette be a kaput, itt fordult a számláló...
Tope: A Vortex név nekem anno a hangchipek esetén volt ismerős (Aureal és társai), de azt megvette a Creative (legalábbis a hangchip részleget biztosan). Hogy ezeknek van-e valami közük egymáshoz... Az Aureal chipes hangkarik viszont jó cuccok voltak a maguk idejében.
És köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest