Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @Bevezető rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- sziku69: Szólánc.
- N€T0X|N: VGA-im eddig - képekkel bővítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
nesa
veterán
válasz
üzenetére
Ha ez nyugtat 1x volt egy masinam amire allig birtam a lementeni a kepeket dog lassu volt eloszor a foto-masinat hibaztattam aztan kiderult az alaplap nemkomalta masik gepen mint a taltos ugy hasitottak a kepek lefele...
Jah es nem usb 1 es alaplap volt de meg azt a sebbeseget se karcolta

-
Latitude
aktív tag
válasz
üzenetére
Hali! Én is 60 k-ért vettem az E-500-amat, 14-45 kit obival. 60 k HUF egy tükrösért, újonnan szerintem jó ár. Bótoltam hozzá egy 40-150-et. Gari lejárt róla, de kb. 2x használták. Annaka a tubusa, pedig egy ponton kicsit szorul. De ettől függetlenül szerintem szuper képeket készít. Ezek az obik még erősen a kit kategóriába tartoznak, ezért szerintem az ilyen apróságok felett simán szemet lehet hunyni, főleg, ha maga a lencse szép rajzolatú.
-
supercow
őstag
válasz
üzenetére
a Sigma 1.4-est én is kinéztem, arra kell figyelni hogy sok az olyna példány ami félrefókuszál. Ez darabonként változik akár egy sorozaton belül (állítólag a megfelelő minőségellenőrzés hiánya okozza). 2 lehetőség van: beküldeni Sigmához kalibrációra a vázzal együtt vagy ha E-620, E-30 vázon van, akkor a menüben a fókusz korrekcióval játszani, amíg jó nem lesz.
-
nesa
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Hordozható napelem 3 Watt / 12 hó jótállás
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi
- Gamer PC Ultra 7 265K // RTX 5070 // BOLTBÓL 27%-os SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL //
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest