Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abanga
csendes tag
Sziasztok, tudnátok ajánlani valami olyan 300*200-as konzolt(lg oled cx 55') ami kb minden irányban mozgatható és mélységében is állítható?
-
Abanga
csendes tag
Sziasztok! Szerintetek az valamilyen beállítási hiba ha Netflixes DV tartalomnál, közeli sötét részeknél csúnya "elmosódás" látható? Pl fekete öltönyök, de egyéb fekete tartalomnál is elég gyakori.(CX)
-
Abanga
csendes tag
Sziasztok! Van valakinek tippje arra hogy miért nem tudom a tv-t (cx) összekapcsolni az LG ThinQ alkalmazással? Az első pont amikor a számokat kell beírni még ok, de a második után csak gondolkodik azután meg semmi...Már ha ez így érthető volt
-
Abanga
csendes tag
Sziasztok! Sok sdr tartalom mellett érdemes a logó védelmet alacsonyról magasra állítani?
-
Abanga
csendes tag
Na akkor még egyszer. Hátha csak elsikkadt a kérdés...
Sziasztok! Van egy kis problémám. Adott egy Lg Cx és a csodálatos T-home
Na mármost hogy tudom megoldani hogy legyen tv csatorna listám? Ha megnyomom a giude-ot semmi. Sehogy se tudom behozni... És valamiért "behangolni" sem tudom a csatornákat.Ja és még egy apróság. A kijelzőt hol tudom kikapcsolni? -
Abanga
csendes tag
Sziasztok! Van egy kis problémám. Adott egy Lg Cx és a csodálatos T-home
Na mármost hogy tudom megoldani hogy legyen tv csatorna listám? Ha megnyomom a giude-ot semmi. Sehogy se tudom behozni... Ja és még egy apróság. A kijelzőt hol tudom kikapcsolni? -
Abanga
csendes tag
Sziasztok! Több hónapnyi csendes olvasgatás után végre megvettem remélem álmaim TV-jét. Az LG b9 -től kezdve a Philps 754-en át a Panáig kb minden megfordult a fejemben. Végül a kikötöttem a CX -nél
Egy kb(nem röhögni) 18 éves samsungot fog váltani
Rögtön lenne is két kérdésem. Az egyik hogy ha az Emagnál vettem, akkor a plusz garancia hosszabbítást itt is meg tudom e venni utólag?
A másik pedig(tudom hogy már le volt párszor írva) hogy ha csak sima tv-nézésre, sport nézésre és netflixre lenne használva akkor hogy kéne beállítanom? Okos anyuka-hülye gyerek stílusban valaki el tudná magyarázni? Előre is köszi -
Abanga
csendes tag
Sziasztok! A bx mozgásmegjelenítése mennyit javult a b9-hez képest? Van a kettő között érdemi különbség? Valahogy a bx-ről alig találok infót....
-
Abanga
csendes tag
Köszi mindenkinek! Már csak azt kéne kitalálnom hogy erre a sima tv-zésre es filmezésre a b9 vagy a philips 704 a megfelelőbb?
-
Abanga
csendes tag
Sziasztok! Szinte kizárólag hagyományos tv-zéshez ill néha egy-egy film nézéséhez érdemes Oledet venni? 55-ös olcsóbb kategóriában gondolkodom. B9 vagy philips 754-re gondoltam. De semennyire sem értek hozzá és kb már hetek óta ezen gondolkozom. Tudnátok segíteni?
-
Abanga
csendes tag
Sziasztok! Szerintetek 55-ös méretben LG b9 vagy PHILIPS 754 ambilight? Az áruk lassan kb ugyanannyi lesz, és reményeim szerint a novemberi akciókra beesik 300 környékére
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Apple iPhone SE 2020 64GB független, fekete
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
És a kijelzőt hogy tudom kikapcsolni spotify nézése közben? Ja és köszi a segítséget
Na mármost hogy tudom megoldani hogy legyen tv csatorna listám? Ha megnyomom a giude-ot semmi. Sehogy se tudom behozni... És valamiért "behangolni" sem tudom a csatornákat.Ja és még egy apróság. A kijelzőt hol tudom kikapcsolni?
Vhiktor