Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
Petiu67
üzenetére
Még egy fontos dologra oda kell figyelni, mégpedig 0km-es a tévé, vagy esetleg ment már jónéhány órát? Gyanítom hogy visszavitt tévéről van szó, tehát nagy eséllyel nem új.
Ha igaz az amit előttem írtak, akkor holnaptól 400-450-ért lesz B7 ami jó ár. Az MM pedig gariban is megbízható.LG-nél nem tudom hogy lehet hozzáférni a szervizmenühöz, de a Sony A1-nél Androidnak köszönhetően a távon egy bill kombinációval meg lehet nézni az üzemidőt. Gyanakodtam én is hogy esetleg egy kiállított darabot vettem milla alatt, de szerencsére nem. Az alábbi ábra részletezi hogy mi mit jelent. Azt sajnos nem tudom, hogy a WebOS-nál ez hogy van.

-
Joshi
titán
válasz
Petiu67
üzenetére
A modellszám utolsó számjegye utal az évjáratra, tehát az E6 2016-os, a B7 pedig 2017-es modell. A betű pedig a kategóriát, az E széria magasabb kategória, ezek hangprojektoros kivitelek. Maga a tudás és a kijelzők képességei megegyeznek. Annyi még, hogy kis előrelépés történt 2016 és 2017-es modellek között, nem túl nagy de történt.
-
daneel_hu
addikt
válasz
Petiu67
üzenetére
Ennyiért nagyon megéri amennyiben tényleg nem zavar a sérülés, és nincs pixelhiba. (vagy csak kevés?)
Eddig ketten vettünk ilyet a topikból ha jól tudom... (55-ös-t)Szinte mindenben jobb mint egy 2017-es flat modell. (kivéve E7V, bár utóbbiban sincs 3d!)
Szebb, igényesebb a kivitel, és van benne 3d is.
Az utolsó FLAT paneles modellek egyike amelybe még tettek 3d-t.
Ha nem izgat a BFI hiánya, akkor vedd meg... (2018-as modellekben lesz elvileg, de még nem tudjuk milyen) -
Joshi
titán
válasz
Petiu67
üzenetére
2016-ban sokkal drágább volt az E6 mint a kistestvérei, ugye ma hiába is keresném az árát mivel már rég nem forgalmazzák. Az 55B7 jelenlegi ára, de ez még biztosan lesz olcsóbb is amikor már kaphatóak lesznek az idei modellek.
-
Joshi
titán
válasz
Petiu67
üzenetére
Ha most is hibátlanul működik akkor nem nagyon lesz ez miatt probléma. Mindenesetre homogén képekkel is megnézném azt a kijelzőt mint pl Screen test.
Ha szabad megkérdezni mennyiért vesztegetik így sérülten? Csak azért, mert az E6 listaáron sokkal drágább mint a B vagy C7 és csak a soundbarral több ráadásul 2016-os modell. Ha B vagy C7 árban adják, akkor inkább vennék egy B vagy C7-et attól függ melyik az olcsóbb. Igaz az E6 tud 3D-t is, de akiknek nincs azok nem sírják vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OpenWRT topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Battlefield 6
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Óra topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- PHILIPS 55OLED819/12 Ambilight 4K OLED Smart 144 Hz Gaming TV
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
- LG OLED Evo G3, 65,''col, 4K Dolby Vision,120hz,vrr,aalm,Xs,ps5 Ready
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Vhiktor