Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
alaves
addikt
válasz
SteveButabi
üzenetére
Hát... érdekes, talán nézd meg ezt: [link]
(a csillagos égbolt alatt álló lány mennyire látszik) vagy egyéb sötét jelenetet tartalmazó HDR demót. Nem tudom előtte milyen TV-d volt. Egyébként a neten nem találtam sehol ilyen problémát az OLED-eknél. -
alaves
addikt
válasz
SteveButabi
üzenetére
Megnéztem neked: a linkelt Mehanik HDR10 test patterns black level nálam belső lejátszón fényesség: 75-re jön ki (66 még villog, 64 már nem), csakhogy a HDR filmeknél valahogy nem ez a referencia. Nem tudok jobbat: indíts el egy filmet és addig húzd felfelé a fényességet amíg az alsó-felső sáv feketéből szürkébe megy aztán egyet vissza.
-
alaves
addikt
válasz
SteveButabi
üzenetére
Beállíthatod ezekkel a fekete szintet: [link]
Magasabb értékre jön ki a fényesség (Philipsnél ez a fényerő) mint 50, viszont a filmeknél pont az 50 a jó, ezt én sem értem de B7-nél is így volt. Az alsó-felső fekete csíknak feketének kell lennie, szerintem hagyd 50-en, az OLED-en a fekete az fekete. Nem értem mi az ami túl sötét?Én a HDR kontrasztot (OLED fény) is 60-ra vettem (SDR-nél 25), nekem bőven elég a dinamika így is. Kikapcsolandó: színjavítás, HDR perfect , ultra resolution, zavarelnyomás, mpeg zavarelnyomás. Filmstílus: Film, Színhőmérséklet: meleg.
-
chros
őstag
válasz
SteveButabi
üzenetére
Mivel hajtanad a TV-t?
-
renatto
őstag
válasz
SteveButabi
üzenetére
Pedig pont itt ezek fognak dönteni mert képben 95%-ban aznosak. Nézd meg őket élőben, biztos lesz olyan ami így ki is esik. Nézz bele a menükbe, távirányító... És amúgy nyugodtan választhatsz ár alapján, amelyik szimpi. Ha az olcsóbb, akkor az, ha a drágább akkor az. HDMI 2.1 csak az LG B9/C9/E9-ben van, ha ez játszik (játék).
Ha már Pana, az FZ800 helyett már inkább a 2019-es GZ950 (van benne DolbyVision).
-
renatto
őstag
válasz
SteveButabi
üzenetére
Fentebb láthatod a legolcsóbbat, de 700k-ig most LG, Sony, Philips, Pana is beférhet, szóval bármely gyártó...
ui: a 650k-s C9 már nem él.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor