Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
honlaca
üzenetére
Nekem is UPC-s kártyám van, nem használok egyedi sorrendet, Mo. a régió és a nyelv, Vodafone-t választva hibátlan az ékezetes megjelenítés mindhárom TV-n. Az automatikus sorrend véletlenszerűnek tűnik, de van benne logika. Ha egyedi számozást szeretnél, akkor országot kell váltanod és egyéb lehetőséget, utána menni fog a csatornarendezés is, viszont azt nem tudom, hogy melyik országgal lesz hibátlan.
-
RockCNC
őstag
válasz
honlaca
üzenetére
Nekem pont a Seeinhauser vezeték nélküli késik és nem a bluetoth-os füles.
Nem mindegy milyen bluetoth-os fülest használsz.
Buds pro és Buds2-vel tökéletes.
Illetve a vezetkénélküli Seeinhauser RS175 ami néha késik, de csak akkor ha médialejátszón keresztül nézem a filmet és az anyag nem sztereó.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358, 100% Akkumulátor
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Vhiktor