Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sub71
senior tag
válasz
EmPoWeR
üzenetére
"Sokkal relevánsabbak az amazon vélemények, mint a fórumos tapasztalatok, mert míg utóbbi helyre jellemzően azok tévednek, akiknek valami problémájuk van, amazonon azok is értékelnek, akiknél minden rendben."
Azért ez enyhe csúsztatás...kb 100x vásárotam az Amazon.de oldalon, én csak akkor írok értékelést, amikor gond van.....
-
Sasi001
őstag
válasz
EmPoWeR
üzenetére
Nem kell az Amazon elég ha ebben a topikban összeszámolod a tintinges panaszokat hidd el hogy nem négyen panaszkodtak és nem 6895-ből de olvass vissza. Nem mondtam, hogy a Samu király de tény, hogy nem volt eddig gondom nem úgy mint az Lg-vel. Engem nem kell meggyőznöd, hogy te jól választottál én használtam mindkettőt. Te használtad az s95b-t? Ebben a topikban a Samut mindenki fikázza közben tele van Lg hibákkal. Át kellene írni, hogy Lg Oled topik. Vagy elismerni, hogy más is lehet jó.
-
blakey
titán
válasz
EmPoWeR
üzenetére
A profi megjelenítőkhöz képest gyengék, viszont azokat nem veszed meg csak úgy az MM-ben. A C835 és az OLED is tömegesen gyártott, ez van, szóval igen, tévedsz, főleg abban, hogy silánynak nevezd, mert én nem neveztem annak, csak gyengébbnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Excel topic
- sziku69: Szólánc.
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen routert?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- LG OLED Evo G3, 65,''col, 4K Dolby Vision,120hz,vrr,aalm,Xs,ps5 Ready
- LG OLED65C31LA 65" OLED 4K UHD evo TV! G-Sync / 100Hz
- LG 83G4 - 83" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Panasonic 55" Z80AEZ 4K HDR Smart 120Hz Gaming TV
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886, 100% Akkumulátor
- PlayStation 5 Pro /// Boltból, Számlával és 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Vadi új, 2 év garanciás, Sony PlayStation DualSense 5 kontroller
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Vhiktor