Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrBazsi
senior tag
hogy melyik az időt állóbb azt nem tudom, majd az idő eldönti, de képminőség téren nem éri meg a plusszköltséget a c8 (szerintem).
egy hét különbséggel vettünk haverral novemberben ő c8at, én b8at. elég sokat mozizunk, meccset nézünk a másiknál, és mindkettőnk egyöntetű véleménye h mintha "otthon lennénk" és ott néznénk a sajátunkat.
Tényleg ennyire satnyák lennének a 65ös panelek srácok? lehet h ezért esett be az ára is, mert nem tökéletesek? nekem most ez az 55b8 annyra tökéletes, hogyha rossz 65re váltanék az agybaj kerülgetne... pedig csábít a 65... -
ribarszki
őstag
Én B8-at vettem, mert akkor 140k volt a különbség. Régebben azt írták a fórumban, hogy ha 30-40k a diffi akkor el lehet gondolkodni a C8-as tévén, de fölötte már inkább B8. 110k nagyon sok. Annyi pénzből 3x bekalibráltatod a tévét. Vagy kalibrátort is vehetsz, meg hozzá szoftvert.
A B8 képe szerintem kalibrálásra szorul. A fehéregyensúly mindeképpen. Legalábbis a sdr tartalom. A hdr--nél sokkal jobb a helyzet. Ott egy egy két harsány szín a magasba húz, de alapjában véve rendben van.A C8-nak a mérések szerint outofthebox jobbak a színbeállításai. De ha kalibrálod mindkettőt, akkor gyakorlatilag ugyan azt tudják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4650
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor