Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz
BB9000
üzenetére
1080i? Az jó eséllyel 50hz-es tv felvétel lesz. Azt nehezen kezelik a droid alkalmazások. A mozgás beállításokban a film módot be kell kapcsolni és jó lesz.
Ha meg valójában 24p film, annál végülis természetes a darabosság svenkelésnél lévén csak 24fps a forrás. Ez nem a TV hibája. Interpolációval vagy BFI-vel csökkenthető.
-
-
tamassneff
csendes tag
válasz
BB9000
üzenetére
Szia! üdvözöllek a klubban én is tudtam venni egyet de még az emagban. Ott volt akciós múlt héten. Mikor néztem pont elfogyott az MM-ben és újra 600.000 Ft árulták.
Még próbálkozom a beállításokkal mi a jó, nem igazán szeretem ha kisüti a szemem (meg a panelt is sajnálom/féltem), így a Custom profilt használom 20-as fényerővel. Van egy opció ami nem teljesen világos mit csinál a Csúcsfényerő azt is ki van most kapcsolva. Ez sima TV adások, média lejátszásakor 30-as fényerő. HDR és társai inkább ijesztőek a számomra, annyira feltolja a fényerőt, mint élvezhető. Ez van lehet már öreg vagyok. Sima sd tv adásokat is nagyon szépen vissza adja. Semmiben nem összehasonlítható egy LG lcd "nano" tv-vel. Ami még érdekes ha letöltöd a Kodi-t a tv-ra visz mindent. Maga az android akad rajta, de a Kodi gyors.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- Parfüm topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Yettel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mesterséges intelligencia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2 touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo X1 Tablet Gen3 Intel i5 8350U Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor