Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz
BB9000
üzenetére
1080i? Az jó eséllyel 50hz-es tv felvétel lesz. Azt nehezen kezelik a droid alkalmazások. A mozgás beállításokban a film módot be kell kapcsolni és jó lesz.
Ha meg valójában 24p film, annál végülis természetes a darabosság svenkelésnél lévén csak 24fps a forrás. Ez nem a TV hibája. Interpolációval vagy BFI-vel csökkenthető.
-
-
tamassneff
kezdő
válasz
BB9000
üzenetére
Szia! üdvözöllek a klubban én is tudtam venni egyet de még az emagban. Ott volt akciós múlt héten. Mikor néztem pont elfogyott az MM-ben és újra 600.000 Ft árulták.
Még próbálkozom a beállításokkal mi a jó, nem igazán szeretem ha kisüti a szemem (meg a panelt is sajnálom/féltem), így a Custom profilt használom 20-as fényerővel. Van egy opció ami nem teljesen világos mit csinál a Csúcsfényerő azt is ki van most kapcsolva. Ez sima TV adások, média lejátszásakor 30-as fényerő. HDR és társai inkább ijesztőek a számomra, annyira feltolja a fényerőt, mint élvezhető. Ez van lehet már öreg vagyok. Sima sd tv adásokat is nagyon szépen vissza adja. Semmiben nem összehasonlítható egy LG lcd "nano" tv-vel. Ami még érdekes ha letöltöd a Kodi-t a tv-ra visz mindent. Maga az android akad rajta, de a Kodi gyors.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Éjszakai műszak
- Vicces képek
- Autós topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- További aktív témák...
- LG OLED55G43LS Gyári Garancia Számlával
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- LGOLED55 G51LW TV 2025 . Új bontatlan garancia 3év.
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor