Hirdetés
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
alaves
addikt
válasz
hunspikey
üzenetére
Tisztelettel, de valószínűleg elnéztél valamit vagy nagyon el volt tekergetve a készülék (úgy hogy csak áramtalanítással, illetve Philips kikényszerített újra-indítással orvosolható vagy factory reset-tel), esetleg beragadt a rec.2020 színtér SDR-ben is. AZ OLED754-en is rendben volt a szaturáció. Túlszaturált TV nincs, csak rosszul beállított vagy ha hibás a hardver vagy a szoftver. Az egyértelmű, hogy A Philips-eknél nincs kontraszt vágás, valamint a gamma és EOTF követés szabálytalan (ezért gyakoribb lehet a poszterizáció, color banding), amely kalibrálással sem hozható helyre vagy csak részben.
*Ui.: A Samsung sem túlszaturált, ugyan olyan jó, mint a többi gyártónál. A neten össze- vissza irkálnak mindent, hogy mennyire kell a színt állítani game vagy HDMI-PC módban, pedig csak 25-ről 15-re [SDR/HDR] le kell húzni és máris tökéletesen egyezik a szaturáció a filmmaker móddal. Értem én, hogy a felhasználók többsége a túlszaturált játékképet szereti, de akkor is zavaró és az útmutató sem írja. Én pl. az "élethű" játékot is úgy szeretem, mintha filmet néznék, hiszen nekem akkor élethű, ha a színek is közel vannak a valósághoz (pl. RDR2). (+Samsung-nál még az élesség is más HDMI-PC módban, mert ott 10 a jó (0-10-ig 'smooth sharpening' van), minden máshol pedig a 0.
-
aldebaran
addikt
válasz
hunspikey
üzenetére
Próbáltad ezekkel a beállításokkal? https://prohardver.hu/teszt/philips_oled807_teszt_az_arany_kozeput_oled_teveje/philips_oled_807.html
Nekem 806 van és most vettem egy 937 et és semmi gond a színekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Spórolós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lényegretörő Akasa hálókártya a 10 gigabitre vágyóknak
- További aktív témák...
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában 4 év garancia
- 65" S90C OLED 4K Smart TV 144hz (2023)
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED55BX3LB 4K 120 Hz Smart TV
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor