Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
alaves
addikt
válasz
hunspikey
üzenetére
Tisztelettel, de valószínűleg elnéztél valamit vagy nagyon el volt tekergetve a készülék (úgy hogy csak áramtalanítással, illetve Philips kikényszerített újra-indítással orvosolható vagy factory reset-tel), esetleg beragadt a rec.2020 színtér SDR-ben is. AZ OLED754-en is rendben volt a szaturáció. Túlszaturált TV nincs, csak rosszul beállított vagy ha hibás a hardver vagy a szoftver. Az egyértelmű, hogy A Philips-eknél nincs kontraszt vágás, valamint a gamma és EOTF követés szabálytalan (ezért gyakoribb lehet a poszterizáció, color banding), amely kalibrálással sem hozható helyre vagy csak részben.
*Ui.: A Samsung sem túlszaturált, ugyan olyan jó, mint a többi gyártónál. A neten össze- vissza irkálnak mindent, hogy mennyire kell a színt állítani game vagy HDMI-PC módban, pedig csak 25-ről 15-re [SDR/HDR] le kell húzni és máris tökéletesen egyezik a szaturáció a filmmaker móddal. Értem én, hogy a felhasználók többsége a túlszaturált játékképet szereti, de akkor is zavaró és az útmutató sem írja. Én pl. az "élethű" játékot is úgy szeretem, mintha filmet néznék, hiszen nekem akkor élethű, ha a színek is közel vannak a valósághoz (pl. RDR2). (+Samsung-nál még az élesség is más HDMI-PC módban, mert ott 10 a jó (0-10-ig 'smooth sharpening' van), minden máshol pedig a 0.
-
aldebaran
addikt
válasz
hunspikey
üzenetére
Próbáltad ezekkel a beállításokkal? https://prohardver.hu/teszt/philips_oled807_teszt_az_arany_kozeput_oled_teveje/philips_oled_807.html
Nekem 806 van és most vettem egy 937 et és semmi gond a színekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor