- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kuponok....
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Dadan01 #8932 üzenetére
Szerintem annak a soundbarnak az lenne a "lényege", hogy bármilyen forrásból (2.0, 3.0, 4.0, 5.0, 5.1 és had ne soroljam végig....
) képes "atmoshatású" hangot kreálni .... de ha a TV nem tudja feldolgozni a hangsávot, akkor szerintem ez is igencsak csendben lesz .... mellesleg: atmos, 4k, hdr, stb feliratokkal minden eladható mostanában, a többi meg nem számít ....
renatto:
Ez OK ... csak azt nem értem, hogy minek az Atmos hang, minden filmnek van "több változata" hangilag (éstudjukhol), akkor mér' ezzel kell szenvedni .... minőségben a TV-n (vagy esetleg optikán hm erősítőbe) semmivel nem lesz jobb vagy más, mint egy tömörített DD csak igy több sz..ás van vele ....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest