Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolom89
senior tag
Most beijesztetted egy olyan dologgal amit sokan észre sem vesznek..

Nyugodtan vedd meg, az 55colost, nem lesz vele semmi baj. Én filmezésre, sorozatozásra és játékra is használom egy ps4 pro-val karöltve. minden igényt kielégít, ha meg valakit nem, az szerintem már személyes probléma
Ami külön tetszik a tv-ben hogy ha valamiért csak 720p-s sorozat részt tudok adni neki akkor sincs az hogy csúnya lenne a kép, szépen skáláz felfelé.
Egy kis félig off:
Telekom optikán jön a tv adás.. hát valami iszonyat gyenge minőség.. HD adások se az igaziak. -
daneel_hu
addikt
"...ha egy bfi-s led tv és a b7v oledje között nincs ilyen téren eltérés, akkor gondolom kár a ledeseket nézegetni."
Van eltérés.
Az oledben nincs BFI és ez meg is látszik. És mivel nagyon gyors a panel, LCD-s utánhúzás sincs.Nem vészes a mozgásmegjelenítés, de lehetne jobb.
Mivel ez is sample and hold tech, kéne a BFI mint egy falat kenyér.
Interpolációval trükközik az LG BFI helyett (a fényerő kevés a BFI-hez)... valaki szerint elfogadható az interpoláció, valaki szerint úgy szar ahogy van... és valaki szerint áldásos feature.
Én nem szeretem, mert plazmáról "jövök".Szerintem nézz meg egy oled tévét élőben, teszteld le.
Persze nehéz úgy tesztelni, hogy nem ismered a beállításait.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen egeret válasszak?
- Asztalos klub
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyúrósok ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- LG OLED55BX3LB 4K 120 Hz Smart TV
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- LG OLED 55 G2 okos TV - 139cm, 4k - színkalibrált
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G2i - i5-11G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Wyse 5470,14",FHD, N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor