- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
GalaHU
addikt
válasz
alaves #87199 üzenetére
Hát ezzel már szórakozzon az, aki nagyon ráér. Torrenteztem eleget, sorra jött a kicsit akad, de nem szemcsés, ez pont jó lesz, jaj nézzünk már valamit mantra…
Ehhez most már se türelmem, se erőm, 3 kattintás a távirányítón, aztán kész.
A gyűjtèsi szenvedély rèszét megértem, én is költöztezek NAS vinyóról vinyóra egy olyan termetes MP3 gyűjteményt amit vagy 3 éve meg se nyitottam.
-
KRoy19
őstag
válasz
alaves #87199 üzenetére
Jó, de mi értelme tárolni a vinyón a virágbolti anyagot, amikor akkor töltöd le, amikor akarod és lejön pár perc alatt?
Megnézed amit akarsz, aztán letörlöd és csá.
Pro Koryak
Ebben az esetben érthető, ha tárolgatod, de gyanús hogy a fórumtárs nem ilyen anyaggal töltötte meg a 30TB-nyi adattárolót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Google Pixel topik
- E-book olvasók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7 Villám Akció! 30.09.2025-ig csak 210.000ft!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- iKing.Hu - Nothing Phone (2a) Black Fiatalos Glyph stílus, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest