Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sub71
senior tag
Hirtelen 2 dolog jutott az eszembe.
1: Nem tudjuk az LG Display árképzéset.
Lehet, az LG- nek olcsóbban adja a paneleket, mint a többi gyártónak (erre utal, hogy a többi gyártó oled tévéje vagy kicsit, vagy nagyon, de drágábbak) ezért viszont a többi gyártó joggal várja el a pénzéért a "minőséget". Itt a fórumon csak LG tévékkel kapcsolatban olvastam olyan kommentet, hogy egy év alatt 2x kellett panelt cserélni, más gyártó termékeiről nemigen hallani ilyet.
2: az éttermes példád nem jó! Lehet, hogy a legszebb, legjobb minőségű cuccokat megtartom a saját éttermemnek, de azt is ott kell eladnom, ami határeset minőség, vagy esztétikai okokból, mert más nem fogja az tőlem átveni. -
bnorci71
addikt
mindegy miről beszélünk steak/fagylat/csoki TV stb.
az egyik mennyiséget akar produkálni darabonként kicsi haszonnal a másik minőséget akar produkálni nagy haszonnal darabonként
ezt ennél jobban én nem tudom neked elmagyarázniAz alap hogy hová akarod magad pozícionálni a piacon.
nem a szakács jobb hanem én 10db adok el olcsóbbanaddig amíg ő egyet drágábban,
más a vásárlóközönség
-
krepp
tag
"akkor fogod tudni sikerrel üzemeltetni, ha jobb vagy valamiben, mint a többi ugyanilyen cég" pontosan!
pl árban jobb, nem minőségben.
Szerintem akad Sony, Pana, tv ugyan azzal a panellal mint LG és még drágábbak is,
akár válogatott panellal akár nem. Tesz mellé másik képfeldolgozót, más os-t.Más gyártó meg ugyanahhoz a panelhoz gyengébb cuccokat rak és próbálja olcsóbban, más ársávban/ más közönségnek eladni...
oled téren az LG az atyaúristen (volt eddig) tényleges konkurencia nélkül, ezért kb azt csinál amit akar. Lehet neki jobb üzleti stratégia fixen eladni más gyártóknak egybe több tízezer panelt, akár válogatottat is. Végeredményben mindenki tudni fogja hogy az is "csak" LG.
A te elméleted szerint, ha annyira első akarna lenni az LG, akkor nem adna senkinek panelt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- 20 GB-os RTX 4000 SFF ADA Generation
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest