Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• janos666

nagyúr

válasz Joshi #7829 üzenetére

Gazdagon átadja a szőlőszemek telt aromáját, és a borkészítők szeretete édesít meg minden kortyot. Kezdetben szkeptikus voltam, de hatásos. Elmúltak az alhasi panaszok, és kigyógyultam a depresszióból, szóval tényleg levette rólam a sötétség átkát. :))

Kicsit komolyabbra fordítva a dolgot...

A demó szép (mint általában minden demó...), de szerintem gyakorlatilag ugyan azt tudják ezek a '17-es OLED TV-k HDR10-el és DV-vel, hisz mindkét formátum lefedi a hardware tudását minden dinemnzióban (3D színtér, precizitás, stb). Ha van valami objektíven igazolható különbség, az inkább vagy onnan jön majd, hogy X készülékre jobban sikerült az Y formátum támogatása a szoftverben, vagy hogy jobban sikerült az adott kiadvány Z verziója.

De még általánosságban is azt mondanám, hogy elsőre sokkal jobban tetszett ez a HDR dolog, míg csak vizsgálgattam, mint mióta végignéztem egy filmet és még nem tudtam eldönteni, hogy az most jó vagy rossz, hogy kb. 10 perc után teljesen elfelejtettem, hogy HDR filmet nézek, nem SDR-t. Visszafelé is ki kéne próbálni, hogy ez most olyan dolog, aminek csak addig örül az ember, míg észben és szem előtt tartja, vagy hiányzik ha elveszi.

Pontosabban egy-két alkalommal zavart is, mikor a szemembe vakított egy zseblámpa, vagy ilyesmi (Alien). Szóval lényegében akkor tudatosult cask bennem, hogy az HDR, mikor néha zavart kicsit...

Új hozzászólás Aktív témák