Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz
daneel_hu #7721 üzenetére
Blade Runner-t nem néztem 4K-ban, de a lemezt birtokló felhasználói vélemények alapján észrevehetően jobb minőségű, mint az eddigi 1080p-s Blu-ray kiadások
A lényeg, hogy mindent kihoztak az anyagból, amit lehetett és ez már elég.
Interstellar-ban is vannak közeli mosott arcok, mert egy-két jelenetben elrontották a fókuszálást, ez még 1080p-ben is látszik, szóval ez nem újdonság, meg van, ahol direkt ilyen, szóval ilyen ez az olyan.
Mondjuk sok csúcs szuper fényképező képe nekem már pont azért nem tetszik, mert tökéletes és olyan valótlan hatást kelt, hogy minden tű éles. A szememmel rosszabbul látok, mint a fényképező....
Új hozzászólás Aktív témák
- Valami új érkezik november 5-én. (Egy vékony Motorola)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 11
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen autót vegyek?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB CHIEFTEC Libra Zalman 500W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest