- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
Kisszaboo #73423 üzenetére
Abban semmi kivetnivaló nincs ha valaki nagyobb méretű TV-t szeret/akar használni. Nem kell lenézni, nem kell véleményezni és főleg nem azzal kell foglalkozni, hogy kinek mennyit és mit számít a pénz.
#73429Motion_Blur
Használd egészséggel. szervizmenűből megtudható, hogy milyen panellel szerelt, de ha tetszik akkor ne foglalkozz vele. -
Ren Hoek
veterán
válasz
Persze az teljesen mas, ha a csucsot akarja valaki megfizetni, vagy a premium szolgaltatast.
Igen, van amikor az ar/ertek arany az utolso szempont. Kulonben a luxus premium high-end termekek se mennenek el. Szoval a tularazas is relativ, mert csupan attol fugg, hogy mennyit akarnak belole eladni, es mennyi ra a kereslet. Valoszinuleg majdnem total mindegy hogy 1.5 milla vagy 3 milla az ara. Ilyen szempontbol mar lehet megvarnam az A95K-t, mert most az az extra premium heatsinkes QD-OLED. Ehhez mar nem biztos, hogy feler egy Pana JZ2000 mert csak "ciki" WOLED. Hiaba vilagit jobban, csak megtolja a feheret izombol.
Persze varjuk meg a teszteket, de amugy az RGB QD-OLED-ek azert nyakara fognak lepni az LG paneloknak. Az tenyleg egy teljesen uj tech, es nem csak egy LG panel + jobb chip.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Úgy írsz rólam, mintha ismernél. Oh my god...
Én, nem magyar vagyok, a feleségem miatt tanultam meg ezt a nyelvet szinte tökéletesre (bár néha nyelvtanilag elcseszem a mondatot a mai napig, de a nyelv nehézségére való tekintettel ez néha elnézhető nekem, viszont mindig "kivágja a biztosítékot" nálam, hogy az átlag magyarnál, ha nincs már mit mondani, akkor jönnek ezek szövegek, vagy hasonlóak, amit te is írsz. Az irigységet belenevelték a magyarba, vagy nem tudom. Nem is érdekel.Az, hogy nekem mire van pénzem, vagy mire nincs az én dolgom, de ha valamit megveszek, akkor azt azért veszem meg, mert előtte letudtam tesztelni és/vagy rengeteget olvastam róla, nem pedig azért, mert sznob vagyok.
Amit pedig az Panasonic OLED tévéről leírtam, azért tettem, ha más gondolkozik drágább tévéről, akkor tudja, hogy nem feleslegesen kihajított pénze lesz, hanem brutális képminőséget kap érte, amit az LG nem csinál meg a tévéjükön, mert vagy leszarja, vagy nem ért hozzá úgy, mint a Sony, vagy a Panasonic. Inkább orrba-szájba panelt cserél.Néha olyan érzésem van, mintha dedóban lennék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest