- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Kuponok....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
koadam777
csendes tag
válasz
ricsip #73279 üzenetére
Értem amit írsz, de olyan mint ha azt mondanád, hogy azért kalibrálnak emberek, hogy a műszernek megfeleljenek és nem azért, hogy szebb valósabb képet kapjanak. Így semmi értelme nem lenne a kalibrálásnak, ha szabad szemmel nem lehetne látni, mert senki nem kalibráltatna, nem lenne mindegy hogy mit mond a műszer, az a fontos amit látni akarunk és gondolom kell különbségnek lenni.
Nem ez a szakmám és tudom, hogy abszolút hülyeséget csináltam mert műszer nélkül nem kellene piszkálni, de kiváncsiságból lemásoltam az Rtingsen fentlévő fehéregyensúlyos beállításokat C1-re és határozottan látom, hogy a fehér változott és az egész kép szebb, kontrasztosabb. Ebből gondolom, hogy ha műszerrel kalibrálnánk akkor még szebb képet kapnék.
Ráadásul nekem jelen van a tinting és ezekkel a beállításokkal tudodd javítani egy picit rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X1 Yoga2nd - i5-7G I 8GB I 256-1024SSD I 14" WQHD Touch I Cam I W11 I Gar!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest