Hirdetés
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
cselt
senior tag
válasz
Wade0303
üzenetére
hmm ez nem hangzik túl jól, pedig én is most adtam le a rendelést egy C1-re, igaz én áruházi átvételt kértem, mert van itt egy boltjuk
Pár hónapja rendeltem mosógépet hasonlóan, ott nem volt semmi gond.De hozzáteszem, hogy én se vagyok túlzottan megelégedve velük, múltkor voltam bent és szerettem volna elkérni a TV távirányítóját, de nem találták meg. Aztán jött a válasz, hogy de hát úgyis ismerem a menüjét, nem? Mondtam, hogy nem, pont ezért jöttem volna be, de köszi és elsétáltam.
-
Gorgonka
aktív tag
válasz
Wade0303
üzenetére
Én náluk vettem két hete, igaz nem a webshopon keresztül, hanem bementem és mutattam, hogy "azt kérem, köszi". Eleve két napot kellett várni a szállításra. De ez még nem is zavart volna, amúgy is szabit kellett kivennem. Viszont egy pesti cég szállította ki és úgy, hogy előtte bejárta a fél országot, szóval 16 óra előtt értek ide vele...Abban reménykedtem, hogy egy helyi futárcég hozza majd ki mondjuk 10:30-kor és akkor maradt volna idő nyomkodni meg filmezni
Értem én, hogy 8 és 16 között szállítanak ki, de azért nem olyan kis város ez, hogy másik városból kelljen szervezni futárt
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Temu
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Google Pixel topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- BMW topik
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Vhiktor