- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
snpetit #71202 üzenetére
Valószínűleg az előforduló panel hibáknál készüléket cseréltek nincs ebben varázslat vagy olyan hibák voltak aminél nem cseréltek panelt, ezt már leírtam feljebb mikor cserélnek mikor nem.MIvel magas kategóriás paneleket vesznek nem olyan lehetetlen dolog ez. Alul ott lesz a link amikor ez történt ebben a hozzászólásban.
Mi az hogy megint fenntartással kell kezelni? mert mit kellett tőlem úgy kezelni ?Emailt mutattam és Ott a szám hívd fel őket ki tart vissza itt bárkit ebben? még le is írtam hogy ne kelljen Googlet használnod sem. [link]
Kérdezd meg bátran. -
alaves
addikt
válasz
snpetit #71202 üzenetére
Biztos, hogy van olyan Philips OLED is, amelyben hibás a kijelző (neten is találni), azonban (eladási számtól függetlenül, arányosan) jóval kevesebb. Talán a közös múltra való tekintettel (LG.Philips Displays) a magas minőségi osztályba sorolt kijelzőket kapja, illetve csak azokat veszi át. Talán nem véletlen, hogy az OLED754-em bőven 10 000 üzemóra felett, eredeti kijelzőjével hibátlanul üzemel. A B7-el három kijelzőt használtam, a C1-ben pedig már volt egy kijelzőcserém...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Óra topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Béta iOS-t használók topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged