Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sub71
senior tag
válasz
gamegod
üzenetére
Volt pár LG,Samu tévém. Meguntam, hogy bár a tévéknek még semmi bajuk, de a rajtuk lévő applikációk szép lassan megfogyatkoztak, a legrégebbi Lg-n a vásárláskor gyárilag telepített 21 app közül konkrétan kettő maradt. Az egyre újabb divix, xvid stb... szabványokat egy idő után már nem ismeri fel, vagy hang, vagy felirat gondok vannak. Egy androidos tévén ilyen problémák jóval később jelentkeznek. Én ezért választottam a Philipset....
-
alaves
addikt
válasz
gamegod
üzenetére
Talán döntési adat lehet még, hogy ha a 'világosabb', 'erőteljesebb', 'látványosabb' képet kedveled (Philips: SDR ~400 nit, HDR peak br.: ~900 nit, kontraszt vágás hiánya), akkor a Philips. Több fórumozó választott azért QLED-et, mert túl 'sötétnek', 'kevésnek' találta pl. a CX/C1 képét. Ha a referencia képhez kívánsz közelebb lenni akkor C1.
Ui.: Mondom én ezt, akinek jobban tetszik az OLED754 képe a C1-nél.
-
bnorci71
addikt
válasz
gamegod
üzenetére
ez nálam is dilemma volt aztán a több támogatott kép/hang formátum miatt a Philips lett a befutó. Így utólag meg az Android rendszer több lehetőséget ad.
Az Ambilight még nem sokat ment mert bútor előtt van a tv kicsi a régi helye és még nem lett elpakolva illetve a falszín se ideális a tv mögött, de ha nem fog tetszeni akkor sincs gond.De, hogy neked mi fontos azt neked kel eldönteni

-
BoneDragon
veterán
válasz
gamegod
üzenetére
Én is ezen gondolkoztam hetekig, végül az LG nyert a garanciális ügyintézés miatt.
Azért néha hiányolom, hogy legyen Ambilight.
Végül nem bántam meg, előzőleg egy Samu LCD volt és ahhoz képest brutális.
Mondjuk valamit nem szeretek. A távirányítón a homegomb elhelyezkedését. List is kényelmetlen helyen van.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL dec. 31 éjfélig!!
- LG OLED EVO 55 G1 GALERY design
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Nvidia Quadro P4000 // Nvidia Quadro P5000 --- Budapest MPL Foxpost
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Vhiktor