Hirdetés
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
RazoR
veterán
válasz
szasanyi #65716 üzenetére
Ez az általános ajánlás tapasztalt felhasználóktól, illetve RTings/HDTVtest, stb szakértőktől.
De tőlem aztán mindenki úgy használja a saját tv-jét ahogy akarja, ha az tetszik akkor csapassad neki az élénk módot 100-as OLED fénnyel a szulejmánhoz, met az szép színes... -
Toth_Jani
őstag
válasz
Ha TV nézésre is használod akkor nem szabad foglalkozni a "szakértők" által ajánlott beállításokkal, be kell állitani saját szemre.
TV műsorokhoz pedig nem lehet beállítani, mert ahány csatorna és ahány sugárzott anyag mindegyiknek eltér a színe, az új műsorok szinte teljesen élet szerűek, a régiek kicsit fakók az SD adókat meg ugyan elég jól javítják de azért ott meglátszik az a 3,5 millió hiányzó képpont. -
privacy99
senior tag
válasz
Én ezt a múlt héten játszottam itt le, akkor végülis arra jutottunk, hogy én vagyok a hülye, mert minek akarok én olyan színeket látni, amit a tv tud, a színhelyes beállítás a jó (ami számomra szürkés/barnás, fakó, sötét), és ha kihasználom a tv tudását, akkor be is fog égni. Komolyan elgondolkodtam egy QLED cserén, aztán rájöttem, hogy a tökéletes fekete és tökéletes színek itt vannak a nappaliban, nem fogom visszacipelni a tv-t és rendelni egy másikat..
A tv adást én automata OLED fényerőn és világos szakértői módban nézem, kb. minden más (netflix, plex filmek, youtube) hdr-ben, vagy Dolby Vision-ben megy, az meg jól meghajtja a panelt, olyankor tök mások a beállítások, áll leejtős a kép, így nekem már oké, nem érzem, hogy vissza van fogva a tv. Ha meg ennyitől is beég, akkor így jártam, 3 évesen el kell adni, amikor lejár a gari.
Új hozzászólás Aktív témák
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Eredeti játékok OFF topik
- iPhone topik
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest