- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
mrThomi #63637 üzenetére
bevilágítás biztosan nincs, nem is lehet
az olednél minden képpont egy led ami önállóan világjt, nincs ami bevilágítani tudna
az lcd-nél - teljesen mindegy hogy nanocellnek vagy qlednek hívják - van egy lcd réteg és vagy "sávos" megvilágítás van mögötte led-ekkel, vagy csoportosan elhelyezett led-ek vannak, különben nem látnánk az lcd képét
ezek okozzáka bevilágítást, ráadásul extra érzékeny az lcd a legkisebb fizikai behatásra is - jelen esetben nyomás -, ha egy picit is pontatlan a panel beszerelése már bevilágítások, felhők lesznek
a homogenitás lehet nem egyenletes az olednél, de az egészen más dolog - nyilván minden led nem fog tudni pontosan ugyanakkora fényerőt produkálni, ott még nagyon nem tart a tech -
kopp-kopp de ebben is nagyon okés a 48-asom
azt tudom hogy ahogy megynk fentebb méretben úgy nagyobb az esélye az ún. tinting jelenségnek - ha jól emlékszem így hívják -, mikor bal oldalon pl zöld még a fű, de a tv jobb oldalán már sárgás - ilyet sem tapasztaltam az enyémnél -
ennél a képnél olyan mintha picit feszülne a panel bal oldala, bár passz az oledet hogy "ültetik" panelbe, de nekem úgy tűnik mintha picit feszülne, gyanúsan jobb oldalt a panel szélén feltánően sötétebb a kép
Új hozzászólás Aktív témák
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest