- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Palesztin994
aktív tag
válasz
blakey #58063 üzenetére
Sajnos bárhogy brobalom fotózni, nem látszik az újon. Lehet kicsit gyengebb vagy nem tudom... Viszont 4:3 képaránynál ugyanúgy a kép szélén van az oldalsó 2 csík, vagy 21:9-nél a kép tetején és alján. nem értem... MM-ben bár a keparany 16:9 volt a tv-ken, de ott volt a csík, oledeken is. Nem tudom mi ez, de mivel vadiujat kaptam es ugyanolyan, ezért most mit csináljak, szerintem ez van. Amúgy ha nem a szeleit furkeszem a kepnek, akkor ugyse látni. Nyílván idegesít, de úgy látszik gyárilag ilyen. Viszont vágási technológia miatt (ahogy MM-es srác mondta) nem lehet, mert akkor nem mozogna a képpel együtt gondolom...
-
snpetit
aktív tag
válasz
blakey #58063 üzenetére
Még mielőtt nekiestek szegénynek, én is cseréltettem a kijelzőt 55C9(volt rajta jó pár pixel hiba is) és ez ilyen. Aki nem látja szerencsés. Mi szemüvegesek vagyunk és valószínűleg a szemünkkel sincs minden rendben(nekem tuti). Szemüveg nélkül nem ennyire látszik, de akkor a képet nem látom rendesen
Amit linkelt képet ott lehet a forrás a gond, de ettől még létezik a dolog.
Túlpásztázás sem segít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest