- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
válasz
Pro Koryak #57215 üzenetére
Nekem egyaltalan nem tetszett, es nem is hasznaltam a webost (shield pron ment). A vrr, lag, ilyesmi. Csak filmekhez az idei sony is jobb lenne, mint az lg. Ha ra akarok kotni vmit, mar kevesbe, en pedig ot eves intervallumban gondolkodom.
Alig par program van hasznalva: plex, youtube, amazon, usb audio pro. Kesobb talan konzol, pc.
-
esicyhun
tag
válasz
Magam részéről nyilatkozok:
1. Netflix napi szinten (beépített kliens messze a legjobb, sok külső eszközön próbáltam)
2. Amazon Prime ritkábban (ez bugos itt is, néha hülyeségeket csinál, de máson mégjobban).
3. HBB tv német adóknál, ez jó és gyors a webOS-en.
4. Zattoo napi szinten (svájci kiváló streaming szolgáltató, gyakorlatilag hagyományos tévé IP alapra helyezve, annak minden előnyével (felvételek, pause, stb..), minősége nagyon jó, ultimate előfizuval rengeteg adó fullHD). Ez ha minden igaz van amúgy Panára is.
5. Belső médialejátszó a család igényeit tökéletesen kielégíti, egyszerű használni (DLNA-val hálózati megosztott tartalom nézése, mivel még 2018-as, tud DTS-t is).
6. Nekem a webOS ezen a tévén gyors, pörgős (azokkal az alkalmazásokkal, amiket használok).
7. Ha akarok, van kiváló IPTV lejátszó sw is.Röviden ennyi, ezért szeretem a webOS-t.
Ami nagyon hiányzik, az az, hogy a magic remote légegerét lehessen kikapcsolni, illetve pár beállításhoz elég sok almenüt érintve lehet eljutni. (pl. nyelvválasztás sat adókon).
A tizent szívesen kipróbálnám, de a Samsungnak nincs oledje. Mindenzek ellenére azt mondom, hogy én a magam részéről éppen ellennék a Pana fapados rendszerével, de a család kinyírna érte. Külső médialejátszót a feleségem nem szeret kezelni, a HDMi CEC-s vezérlést még én is utálom (nem teljes értékű, nem érhető el minden funkció csak az eredeti távval, akkor meg már használom a sajátot). Illetve HDMI CEC tesztelés esetén már jártam úgy, hogy áramszünet esetén a külső box magától visszakapcsolt, ez pedig bekapcsolhatja a tévét. Nos ha nem vagyok otthon, egy OLED ne menjen már potyában több órát a lejátszó menürendszerével (A coreelec elsötétül, de az androidos nem).
Szóval én azt képviselem, hogy egy drága tévé oprendszer terén is kényeztessen el. Nyilván én aktívan használom is ezt a részét. Érdekes megoldás erre pl. a Loewe OLEDje, aminek szintén nagyon alap a rendszere, de jár hozzá ingyen egy Apple TV 4k. Mondjuk ennek a tévének az ára is érdekes. A Pana androidos rendszere kíváncsi vagyok milyen lesz, a jelenlegi androidos tévék elég sok buggal küzdenek..... (Pl. Philips esetén külső forrásból HDR kezelés?!)
-
Pelican
őstag
válasz
Nem a webos jó, hanem a többi szar...
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Napelem
- Xbox tulajok OFF topicja
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest