Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Én láttam a B6-ot még pár hónappal a megjelenése után. (Azt nem én vettem, de visszaküldte az illető a boltba és vett inkább egy Panasonic LCD-t.) Állítólag az is sokat javult a későbbi firmware-ekkel, de a C7 szerintem most számottevően jobb. Annak ellenére, hogy én szívtam ezzel is rendesen (igaz, csak a PC-seknek potenciálisan érdekes dolgokkal), ez a mai firmware-el (ami mondjuk szintén nem egy tavaszi "nulladik" verzió már a 7-es sorozatnak se) egy kezes bárány a 6-os szériához képest, és monitor jellegű használatnál sokat számít az is, hogy szolidabb lett az ABL (ami most már bőven jó, hogy SDR-nál sötét szobában gyakorlatilag nem is létezik, a 6-osnál még csicsergett).
Tippre szerintem még a 7-es széria is hagyott némi tartalékot ebben a panelben HDR csúcsfény és ABL ügyileg (még ha jobb energiahatékonysággal hozza is majd az új panel a növelt fényerőt, mint ez tudná agresszívebben meghajtva), inkább a színeket tehetik szaturáltabbá az új panelen (beleszúrják a kvántumkristályokat a szemibe' a Xen univerzumból, vagy valami ilyesmi), de attól már szerintem senki nem esik hanyatt, most is elég élénkek a határok. Ehhez képest az "agyra" inkább ráférne némi szteroid (pl. alapértelmezett 4:4:4 minden képmódban, és nem "vagy X, vagy Y, de nem egyszerre, vagy ha mégis majdnem, akkor túl nagy lag-al -> tessék, válassz miről mondasz le...").
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Mikrotik routerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen egeret válasszak?
- Asztalos klub
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Újszerű Hisense 55A85K OLED TV 4K/120Hz
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában 4 év garancia
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9850X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Asus STRIX RTX 3090 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor