Hirdetés
- siti: Toshiba T3100e (ez is a gázplazma erejével)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mert ha hívogatom őket akkor nem fogják ugyanezt csinálni a jövőben a panelekkel?
Gondolom a 2év gari alatt bármikor betelefonálhatok, nem?
Egyelőre engem ez nem zavar annyira, hogy ne tudjak nyugodtan aludni. Elszíneződést nem látok, tudtommal pedig tökéletes panel szinte nem létezik ezeknél, így lehet kapnék egy tintinges panelt ezután stb. -
alaves
addikt
Ez van sajnos, ez a mai világ. Annak a néhány százaléknyi igényesebb vásárlónak pedig mellényzsebből cserélnek, ill. visszafizetnek. Ha belegondolsz nagy tételnél ez így nagyobb profitot eredményez, mintha szigorúbb minőség-ellenőrzéssel a kijelzők jó nagy százalékát kidobnák, ill. újrafeldolgoznák (persze ha lehet).
Az alig észrevehető hibás kijelzőket (ill. a csereutalványos dolognál pedig az egész TV-t) pedig továbbviszik gyengébb piacra (LG szervizes szerint) (régen úgy mondtuk 3. világ, most nem tudom ez mit jelenthet).
A 70-es években pl. még egy Tandberg, Nakamichi vagy Revox kazettás deck-nél egész más volt a helyzet... az a hozzáállás nekem is jobban tetszett...
A 80-as évektől már érzékelhető volt az irány...
Új hozzászólás Aktív témák
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest