Hirdetés
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Arc összefoglaló szerkesztés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
h377
tag
válasz
Chaser #52010 üzenetére
Én is túlzásnak éreztem, amikor olvastam hallottam, addig amíg meg nem tapasztaltam. Oda-vissza kötögettem az XSX-et a Samsung és LG között, nem értettem a különbéget. Totál feketében egyébként a Samsung sem rossz, ahhoz képest, hogy 3 éves, szóval gondolom az ideii vagy tavalyi QLED-ek még durvábbak. Szóval simán el tudom képzelni hogy egy új QLED-nek van közel olyan, átlagos emberi szem számára mély feketéje, adott szituációkban. DE azt tapasztaltam, hogy amikor már színek is vannak egyszerűen azok árnyalatai eltűnnek, nincs "ereje" a színeknek - szerintem erre mondják hogy elmosódott.... Egyszerűen tényleg nincs annyi kontraszt. Mindegy valszeg úgysem fog hagyni a dolog rendelek egy QLED-et is megnézem saját magam....
Szóval szerintem az egész képminőség dolognál elment minden abba az irányba, hgoy mennyire fekete a fekete. És ugy látszik, hogy nem ennyire egyszer (fekete-fehér
) az egész kérdéskör.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu T936 Convertible: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Vadiúj számlás SSD-k! Kèszleten több darab!
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest